Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Cahul, Moldova

Jun 06 2014

Am cunoscut Tineri Pentru Misiune atunci cand doua dintre actualele mele colege (sunt din din aceeasi biserica cu mine) au venit cu o echipa la noi in biserica si m-au invitat la un curs de misiune. Am completat aplicatiile si am plecat. Dupa acel curs, am stiut sigur ca Dumnezeu in vorbeste sa ma implic pe termen lung in misune. Asa ca am decis sa ma intorc in TPM Medias.

Sunt sase ani de cand sunt implicata cu TPM Medias. Sase ani in care am vazut credinciosia lui Dumnezeu si au fost oameni care au crezut in mine si au investit in viata mea. Am fost imbogatita!!! Acum sunt implicata in pionerarea bazei TPM in Moldova, Cahul! Viziunea mea este sa incurajez cat mai multi tineri si sa investesc in viata lor principii biblice care sa fie sare si lumina acolo unde sunt pe campul de misiune sau in societate!!!

Contact:

lilia.ketroi(@)gmail.com (fara paranteze)

Rugati-va pentru:

  • Lucrarea de pionierat TPM Cahul
  • Relatie buna cu bisericile locale
  • Inregistrarea legala TPM Cahul
  • Spatiu pentru inchirierea biroului central
  • Protectie spirituala si fizica

Mai multe detalii pe www.tpmcahul.md

Stiri de la Lilia:

 

*august 2014- citeste aici

Our website is protected by DMC Firewall!