Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Asia de Est

Jun 06 2014

Suntem lucrători full time (cu normă întreagă) la TPM Mediaş. Am venit aici (L. în 2006, D. în 2008) deoarece am primit chemarea din partea Domnului de a merge în misiune într-o țară închisă Evangheliei din Asia de Est, iar acum suntem într-o perioadă în care ne pregătim pentru o plecare pe termen lung în acea țară.

Viziunea noastră:

Trăim să investim în copii, tineri și familii pentru a-i ajuta să-L cunoască pe Creatorul lor, Dumnezeu, și a se dezvolta în darurile și abilitățile cu care El i-a înzestrat. 

 

Lucrare:
Aici la Mediaş suntem implicaţi în proiecte misionare, cum ar fi:

- lucrare de alfabetizare cu copii de rromi dintr-o comunitate din apropiere bazei de misiune (în colaborare cu biserica penticostală Betel, Mediaş am început un proiect de în care sunt incluşi în acest moment 7 copii). Am reusit ultimi doi ani să-i ducem şi în tabere de copii, iar pentru familiile lor am adus “ajutoare”, în special în perioada sărbătorilor (de iarnă sau de Paşte). Ne gândim în viitor să implicăm tot mai mult părinți în procesul de învățare deoarece, dacă aceștia nu-i încurajează pe copii să meargă la școală și să studieze ne luptăm cu morile de vânt. Pentru mai multe detalii citeste aici și aici.

-lucrare de plantare de biserică – din septembrie 2010 suntem implicați într-o lucrare de plantare de biserică în orașul Dumbrăveni. Din luna aprilie a acestui an am început să avem program săptămânal în care predicăm Evanghelia, avem părtășie și îl cunoaștem pe Dumnezeu tot mai mult.

- lucrarea cu tinerii din biserica penticostala Dârlos – din ianuarie 2012 am fost chemati să preluăm lucrarea de tineret din biserica penticostala din Dârlos, o localitate la 7 km de Mediaș. În fiecare vineri avem întâlnire cu tinerii în care ne închinăm împreună, discutăm despre Dumnezeu și Împărăția Lui și avem activități prin care încercăm să-i provocăm petineri să se gândească la darurile pe care le-au primit de la Dumnezeu și cum ar putea să le folosească pentru a binecuvânta pe alții.

- echipa de conducere – suntem implicați și în conducerea bazei de misiune Tineri Pentru Misiune Mediaș ca parte din echipa de conducere din ianuarie 2011.

 

Contact:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Stiri:

Mai 2014- citeste aici

Nov 2013- citeste aici

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!