Echipa noastră de lucrători este formată în prezent din 18 oameni. 17 dintre ei sunt  dedicați full time în lucrare (staff) iar unu este voluntar. Toți am venit aici cu un scop: pentru a Îl sluji pe Dumnezeu și a lărgi Împărăția Lui. Suntem caractere diferite, fiecare având darurile, abilitățile, punctele tari sau slăbiciunile sale. Îl avem printre noi pe Cel care ne învață să ne iubim aproapele, să dăm har și să fim răbdători unii cu alții. 

Suntem în TPM Mediaş ca să investim în viețile tinerilor, pentru a-şi descoperi chemarea dată de Dumnezeu pentru ei. Împreună cu ei vrem să arătăm dragostea lui Dumnezeu în România şi în orice altă națiune în care Dumnezeu ne cheamă. Avem două fete, Joy şi Selah, în care vrem să inspirăm această dragoste pentru Dumnezeu şi aproape. Ne simțim onorați să slujim pe Dumnezeu în acest mod. Ne place să petrecem timp cu prietenii şi cu oameni noi.

Teodor, Estera, Joy și Selah Ene

Octavian, Lavinia, Levi și Mathias Niculae

Ne-am alăturat familiei Tineri Pentru Misiune în anul 2020, în urma absolvirii școlii de ucenicie pe care am urmat-o împreună ca și familie. Suntem căsătoriți de 5 ani, binecuvântați de Dumnezeu cu doi copii, Levi și Mathias. Am simțit chemarea Lui Dumnezeu pentru viețile noastre și împreună am decis să ne punem cu tot ce avem în slujba Lui. Viziunea noastră este să fim o bună influență și un exemplu în viața familiilor tinere. Dorim să investim în oameni, să le arătăm dragostea Lui Hristos și să le fim ajutor în nevoi. O altă viziune personală (Lavinia) este să mă implic în acțiuni ProViață pentru a lupta ca tot mai mulți bebeluși să aibă dreptul la viață.

Danny face parte din conducerea centrului de misiune din Mediaș, coordonează un grup de tineri, organizează tabere de vară și iubește să crească păsări de rasă. Miha e coordonator la Școala Internațională de Ucenicie, lucrează îndeaproape cu fete adolescente și iubește călătoriile. Jonas, 8 ani, iubește fotbalul și animalele. Joshua, 4 ani, îi place joaca și câinii. Celina, 4 ani, iubește baletul și pisicile.

Danny, Mihaela, Jonas, Celina și Joshua Kuhnert

Daniel, Lidia, Natanael și Sara Pop

Am venit la TPM Mediaș în anul 2006 (Lidia) și 2008 (Dani). Viziunea noastră este să ucenicim copii, tineri și familii pentru a-L cunoaște pe Dumnezeu și pentru a-și descoperi și folosi darurile cu care au fost înzestrați de Dumnezeu pentru Împărăția Lui. Suntem implicați în lucrarea cu copiii prin alfabetizare și ucenicim copii prin programul Royal Rangers (care folosește ca și unealtă cercetășia), lucrări de evanghelizare și ajutorare dar și în școli și cursuri de pregătire și ucenicie de noi lucrători: cum ar fi DTS, LTS, B2B. Suntem pasionați și de misiunea transculturală, avem inimă pentru Asia și Orientul Mijlociu. Lucrăm cu TPM Mediaș pentru că este mișcarea creștină prin care putem cel mai bine să ne împlinim viziunea și să luptăm pentru lărgirea Împărăției lui Dumnezeu.

Facem parte din TPM Mediaș din anul 2008. Inima noastră este să vedem familii și tineri care își descoperă și pășesc în chemarea pe care o are Dumnezeu pentru ei. Ne place mult sa călătorim si să experimentăm culturi noi.

Benjamin, Daniela, Lukas, Elsie și Anelise Simion

Daniel și Ecaterina Gabor

Am făcut școala de ucenicie și misiune în cadrul TPM, iar atunci am primit confirmarea de la Dumnezeu că ne cheamă pe câmpul de misiune. Slujim cu bucurie în TPM Mediaș. Chiar dacă vin încercări sau situații mai dificile în viețile noastre, ne aducem aminte de promisiunile lui Dumnezeu pentru noi și asta ne dă curaj să mergem în continuare în ascultare de El. Suntem implicați în lucrarea cu copii din comunitatea de rromi și pe partea administrativă a centrului de misiune. Avem pe inimă noi lucrări cum ar fi lucrarea cu tinerii. De asemenea vrem să creștem și să ne dezvoltăm pentru ca la rândul nostru să putem da și altora. Credem că rugăciunea este o parte importantă în viața unui creștin așa că vă rugăm să vă rugați ca El să aducă binecuvântari și victorie în familia noastră . Mulțumim!

Sunt din Timișoara și de aproximativ 10 ani sunt implicată în TPM Mediaș.

Îmi place mult să călătoresc, să cunosc culturi diferite, să vizitez locuri noi, să locuiesc în casele baștinașiilor și să vorbesc oamenilor despre Isus în special in zone în care Evanghelia nu a pătruns.

Viziunea mea este să duc Evanghelia atât în țară cât mai ales în națiunile unde creștini pătrund greu. Să merg la cât mai multi oameni, iar viața lor sa fie transformată de Evanghelie dar și practic.

Lăcrămioara Olteanu

Florina Stănescu

Cea mai mare dorință a inimii mele este să ajut oamenii in nevoi. Îmi place să investesc în alții și să le slujesc. Îmi place să petrec timp cu prietenii mei. Hobby-urile mele sunt să merg la drum lung cu mașina și să ascult muzică.
Numele meu este Daniela David, am 25 de ani și o dorință mare de a vedea vieți transformate în jurul meu. După ce am terminat Școala de Ucenicie în 2020, am rămas ca staff pentru a da mai departe ce am învățat și să îmi folosesc darurile pentru creșterea altora. Am avut privilegiul de a-L cunoaște pe Dumnezeu, acum e timpul să Îl facem cunoscut.

Daniela David

Moise Buhazi

Am venit la TPM de două luni după ce am terminat Școala de ucenicie în Mediaș. Am rămas în lucrare deoarece îmi doresc sa văd vieți transformate și să îmi folosesc darurile pentru extinderea Împărăției Lui Dumnezeu.

Am venit la TPM în 2021 dar sunt implicată în lucrarea cu copiii Royal Rangers de peste 8 ani. Îmi doresc ca tot mai mulți copii să îl cunoască pe Dumnezeu și să Îl experimenteze în viețile lor. O altă lucrare care este pe inima mea este aceea de a evangheliza tot mai multe familii cu situații dificile.

Violeta Velțan

Adriana Diplaș (voluntar)În trecut am făcut parte din lucrarea cu copiii King’s Kids, iar acum locuiesc ]n centrul de misiune. Anul acesta voi absolvi liceul și dorința mea este ca mai departe să continui să investesc în dezvoltarea mea personală, făcând diverse cursuri în cadrul YWAM. Misiunea este ceva ce Dumnezeu a pus pe inima mea.