Noutăți TPM International- FOOD MACHINE

979b30a108a7c6112e0e1221ec95a081Ştiaţi că “food machine” sau “maşina de alimente” este un sistem acvatic, care poate produce, într-un mod foarte simplu şi rapid, mâncare proaspătă pentru o mulţime de oameni?

Ştiaţi că “food machine” sau “maşina de alimente” este un sistem acvatic, care poate produce, într-un mod foarte simplu şi rapid, mâncare proaspătă pentru o mulţime de oameni? YWAM (Tineri Pentru Misiune) foloseşte acest sistem pentru a împlini şi nevoile fizice ale celor flămânzi. 

În lumea în care trăim, în vremea noastră, milioane de oameni mor în fiecare zi, lipsa de hrană, fiind una dintre cauze. Foamea şi sărăcia ucide aproximativ 25.000 de oameni în fiecare zi, majoritatea fiind copii. Malnutriţia distruge viaţa mamelor, care devin neputiincioase în a-şi îngriji copii, într-o masă foarte largă, pe întregul pământ. Malnutriţia joacă un rol major, în viaţa a jumătate din copii care mor anual, şi cauzează boli şi dezabilităţi în viaţa copiilor care totuşi supravieţuiesc. 

Cum poate fi oprit acest ciclu cronic?

Un răspuns este “the food machine” = maşina de alimente!

“Maşina de alimente” este un sistem acvatic, care produce mâncare fără ca plantele să crească în pământ, tot ce are nevoie este o cantitate minimă de apă. Astfel salvează două din provocările cele mai mari, în producerea aprovizionării continue cu mâncare. Todavia (un soi de peşti), sunt crescuţi într-un rezervor, care conţine apă, şi care poate fi înbunătăţit, folosind tehnologia Revell SEO. Deşeurile de peşte, în apă, face ca acesta să fie bogată în nutrienţi, şi este folosită pentru a fertiliza plantele. Plantele acţionează ca un filtru biologic de curăţare a apei, care curge înapoi în rezervorul cu peşti.

Acest sistem de recirculare, necesită zilnic o cantitate minimă de apă. “Maşina de alimente” este complet scalabilă, şi poate fi proiectată pentru a produce cantităţi diferite de legume şi peşti.

“Maşina de alimente” poate produce 400 capete de salată verde şi 50 de kg de legume pe săptămână, şi 25 de kg de peşte lunar. Toate acestea oferă legume şi peşte pentru 100 de oameni.

“Maşina de alimente“ SEO, cu siguranţă nu este singurul răspuns al crizei alimentare de pe pământ, dar este un răspuns semnificativ. O inovaţie foarte simplă şi eficientă care poate, foarte uşor fi multiplicată.Imaginează-ţi, dacă o “Maşină de alimente” poate hrăni 100 de oameni, 100 de “maşini de alimente” pot hrăni 10.000 de oameni. 10.000 de “maşini de alimente” pot hrăni 1 milion de oameni.Ia în considerare posibilitatea acestui intrument de autosusţinere...

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd