O noua voluntara la TPM Medias

angelDe curand a sosit la baza noastra de misiune o tanara din Kenia care intentioneaza sa lucreze cu noi pe termen lung.

 In aceasta tara africana indepartata obisnuiam sa trimitem echipe care sa slujeasca acolo si sa duca Evanghelia. Dar Dumnezeu ne arata ca si Kenia poate binecuvanta Europa cu misionari si povestea lui Angel dovedeste acest lucru:

Am facut o scoala de misiune in 2011. Atunci un profesor ne-a zis sa ne rugam pentru o tara, sa vedem unde ne calauzeste Dumnezeu pe harta. Eu am ales Romania si nici nu stiam ca asta e un nume de tara si nici unde este, nu intalnisem pe nimeni de acolo.

Am simtit ceva special pentru aceasta tara si am tot sperat ani la rand ca intr-o zi voi si ajunge acolo. In urma cu un an o echipa din Romania a venit la organizatia in care slujeam in Kenia. M-am bucurat mult si am luat asta ca un semn ca Donmul voia cu adevarat sa merg acolo, acum aveam si un loc mai clar unde sa merg. 

Am inceput sa ma rog si Dumnezeu m-a ajutat sa am banii de bilet. De curand am obtinut permis de sedere pe un an ca sa lucrez cu TPM Medias. Ii multumesc Celui de Sus pentru ca m-a adus in aceasta tara frumoasa si nu pot decat sa spun: fie ca voia Lui sa se faca. Angel Ramram

Sa ne rugam pentru Angel pentru adaptarea ei culturala, adaptare la clima friguroasa de aici, invatarea limbii si eficienta in lucrarile in care se implica. 


DMC Firewall is a Joomla Security extension!