Școala Internațională de Ucenicie

„SLUJIND CA ISUS”

Esti interesat sa te pregatesti pentru misiune externa sau pentru lucrari crestine interne? Aceasta scoala te poate ajuta sa intelegi bazele slujirii si sa te inradacinezi adanc in Dumnezeu, Cel care trimite si astazi oameni in lucrare.


In cadrul acestei scoli vei invata dependenta de Dumnezeu, cum sa asculti de El in orice aspect al vietii, sa iti folosesti darurile pe care ti le-a dat Dumnezeu slujind in moduri practice si sa duci Evanghelia la cei pierduti.

Te invitam sa vii alaturi de noi si impreuna sa largim Imparatia lui Dumnezeu! Merita sa investesti in vietile celor din jur si sa fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume. Dumnezeu te poate folosi in moduri in care nici nu te gandesti!

Perioada:

28 IANUARIE 2018 - 24 IUNIE 2018

Aceasta scoala cuprinde 3 luni de teorie si 2 de misiune locala si transculturala.

Partea de teorie:

Partea teoretica va cuprinde 3 luni si se va desfasura la centrul Tineri Pentru Misiune Medias. Se vor discuta teme precum: Evanghelizare, Renuntarea la drepturi, Inima de Tata a lui Dumnezeu, Auzirea vocii lui Dumnezeu, Nevoia de misiune, etc. 

Posibile locatii de misiune:

Partea practica consta in 2 luni de misiune locala si transculturala. Ne dorim sa fim o binecuvantare pentru misionarii pe termen lung de pe campul de misiune slujind cu darurile noastre si punand in practica ceea ce am invatat.

Posibile locatii:
- Africa
- Iordania
- Romania
- Republica Moldova
- India

In acest moment aceste locatii sunt prezentate ca posibile. In functie de numarul participantilor la curs si de dorinta acestora, vom decide pe parcursul scolii care va fi locatia sau locatiile finale in care vom sluji. Un lucru care ne defineste ca si curs, este flexibilitatea si dependenta de Duhul Sfant. Ne vom ruga impreuna si vom vedea unde ne calauzeste Dumnezeu sa mergem.

VIDEO MISIUNI DTS

 

 

Focus: Slujind ca Isus

Ne dorim sa invatam modelul lui Isus de slujire si sa il aplicam in vietile noastre slujind pe cei din jurul nostru si oferindu-le valoare. Vrem sa o facem in mai multe moduri practice si sa fim o binecuvantare pentru cei fara speranta si fara ajutor. De asemenea o sa avem ocazia sa studiem anumite pasaje din Biblie care sa ne transforme pe noi in primul rand si mai apoi sa slujim si sa incurajam comunitati si Biserici din jurul Mediasului si nu numai.


Evanghelizarea isi va avea si ea un rol important in aceasta scoala si vrem sa crestem tot mai mult in a-L prezenta pe Isus intr-un mod autentic.

Pune deoparte 5 luni pentru Domnul si indrazneste sa crezi lucruri mari cu El!
Fii parte cu noi in aceasta aventura! Te asteptam! 

Contact:

email: 

dts.timoteams@yahoo.com 

monique.ene@gmail.com 

telefon: 0764935369

 

Inscrie-te acum:

Download aplicatii aici

 

 

 

 

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd