Esti interesat sa te pregatesti pentru misiune externa sau pentru lucrari crestine interne? Aceasta scoala te poate ajuta sa intelegi bazele slujirii si sa te inradacinezi adanc in Dumnezeu, Cel care trimite si astazi oameni in lucrare.

Iti va oferi ocazia extraordinara de a descoperi cum poti sa iti folosesti darurile si abilitatile pentru a sluji si a initia proiecte practice care sa duca Evanghelia printre cei saraci, orfani, refugiati sau fara speranta.

Vino alaturi de noi sa descoperi inima lui Dumnezeu pentru cei pierduti si sa fii o unealta a schimbarii! Impreuna vom intinde o mana de ajutor acestor oameni si vom fi mesagerii Celui care le poate da o speranta si un viitor.

Perioada:

2 aprilie 2017- 31 august 2017

Aceasta scoala cuprinde 3 luni de teorie si 2 de misiune locala si transculturala.

Partea de teorie:

Primele 3 luni se vor desfasura in centrul Tineri Pentru Misiune Medias. Acestea vor fi dedicate in mod special cursurilor, vom parcurge saptamanal subiecte ca:

Sacrificiile conducerii,  Leadership si slujire, Isus si Crucea, Auzirea Vocii lui Dumnezeu, Misiune, Binecuvantat pentru a binecuvanta, Inima de Tata a lui Dumnezeu etc.

In fiecare saptamana vom avea invitat un alt profesor, din tara sau din strainatate.

 

Posibile locatii de misiune:

Urmatoarele doua luni vor constitui partea de misiune, in care vom sluji lucratorilor si misionarilor pe termen lung din locatiile in care vom merge. Vom avea ocazia sa punem in practica ceea ce am invatat, sa ne folosim darurile pentru binecuvantarea altora, sa vorbim oamenilor despre Dumnezeu, sa incurajam si sa slujim.

Locații posibile:

    * Romania
    * Iordania
    * Albania
    * Germania

In acest moment aceste locatii sunt prezentate ca posibile. In functie de numarul participantilor la curs si de dorinta acestora, vom decide pe parcursul scolii care va fi locatia sau locatiile finale in care vom sluji. Un lucru care ne defineste ca si curs, este flexibilitatea si dependenta de Duhul Sfant. Ne vom ruga impreuna si vom vedea unde ne calauzeste Dumnezeu sa mergem.

VIDEO MISIUNI DTS

 

 

Focus: Conducere si slujire

Atat in partea de teorie, cat si in partea de misiune ne vom axa pe aceste doua aspecte. Vom studia modelul lui Hristos de lider si persoana cu influienta in lume. Vrem ca impreuna sa invatam si sa crestem in a spune oamenilor Evanghelia. Vom avea momente specifice in care vom iesi in strada si vom vorbi cu oamenii despre Dumnezeu. Dar impreuna cu evanghelizarea, credem ca este important sa ne aratam dragostea fata de oameni si in mod practic. Asa ca vom ajuta in diferite moduri, familii, persoane sau alte organizatii de misiune in primele 3 luni, cat vom fi la Medias. Apoi in partea de misiune vom sluji in mod practic refugiatilor si altor persoane in nevoi.

 

Contact:

email: 

dts.timoteams@yahoo.com 

ani.anusca@gmail.com

telefon: 0751195322- Ani Chetroi

 

Inscrie-te acum:

Download aplicatii aici

 

 

 

 

 

 

 

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!