Plantare de biserica-Dumbraveni

 

Lucrarea de plantare de biserică din Dumbrăveni a început în 2010 în parteneriat cu Biserica Baptistă din Mediaș. În acest oraș a funcționat o biserică în trecut dar nu mai existau decât 1-2 familii învârstă și nu aveau pastor, spațiul era dezafectat. Echipa noastră merge în fiecare duminică și slujește dar și încurajează adăugarea de noi membri prin evanghelizări și alte activități în oraș.

În primăvara anului 2013 la Dumbrăveni am avut botez, un tânăr a dorit să se boteze la noi, deși el nu este din Dumbrăveni iar acum el lucrează cu Tineri Pentru Misiune Mediaș.

Dumnezeu ne-a dat o idee cum să investim mai mult în copii și tineri, așa că am început antrenamente de fotbal în fiecare marți cu băieții și alte activități cu copii din oraș, iar prin aceasta ne dorim o apropiere mai mare de ei, o modalitate de împrietenire, dar și momente în care să-i învățăm principiile creștine și să le arătăm dragostea lui Dumnezeu. La început au venit doar 5-6, iar acum sunt peste 15 care vin în mod regulat.

Am organizat și evanghelizări cu echipe și cu Organizația OM.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!