Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Noutăți TPM International- FOOD MACHINE

Sep 26 2018

979b30a108a7c6112e0e1221ec95a081Ştiaţi că “food machine” sau “maşina de alimente” este un sistem acvatic, care poate produce, într-un mod foarte simplu şi rapid, mâncare proaspătă pentru o mulţime de oameni?

Ştiaţi că “food machine” sau “maşina de alimente” este un sistem acvatic, care poate produce, într-un mod foarte simplu şi rapid, mâncare proaspătă pentru o mulţime de oameni? YWAM (Tineri Pentru Misiune) foloseşte acest sistem pentru a împlini şi nevoile fizice ale celor flămânzi. 

În lumea în care trăim, în vremea noastră, milioane de oameni mor în fiecare zi, lipsa de hrană, fiind una dintre cauze. Foamea şi sărăcia ucide aproximativ 25.000 de oameni în fiecare zi, majoritatea fiind copii. Malnutriţia distruge viaţa mamelor, care devin neputiincioase în a-şi îngriji copii, într-o masă foarte largă, pe întregul pământ. Malnutriţia joacă un rol major, în viaţa a jumătate din copii care mor anual, şi cauzează boli şi dezabilităţi în viaţa copiilor care totuşi supravieţuiesc. 

Cum poate fi oprit acest ciclu cronic?

Un răspuns este “the food machine” = maşina de alimente!

“Maşina de alimente” este un sistem acvatic, care produce mâncare fără ca plantele să crească în pământ, tot ce are nevoie este o cantitate minimă de apă. Astfel salvează două din provocările cele mai mari, în producerea aprovizionării continue cu mâncare. Todavia (un soi de peşti), sunt crescuţi într-un rezervor, care conţine apă, şi care poate fi înbunătăţit, folosind tehnologia Revell SEO. Deşeurile de peşte, în apă, face ca acesta să fie bogată în nutrienţi, şi este folosită pentru a fertiliza plantele. Plantele acţionează ca un filtru biologic de curăţare a apei, care curge înapoi în rezervorul cu peşti.

Acest sistem de recirculare, necesită zilnic o cantitate minimă de apă. “Maşina de alimente” este complet scalabilă, şi poate fi proiectată pentru a produce cantităţi diferite de legume şi peşti.

“Maşina de alimente” poate produce 400 capete de salată verde şi 50 de kg de legume pe săptămână, şi 25 de kg de peşte lunar. Toate acestea oferă legume şi peşte pentru 100 de oameni.

“Maşina de alimente“ SEO, cu siguranţă nu este singurul răspuns al crizei alimentare de pe pământ, dar este un răspuns semnificativ. O inovaţie foarte simplă şi eficientă care poate, foarte uşor fi multiplicată.Imaginează-ţi, dacă o “Maşină de alimente” poate hrăni 100 de oameni, 100 de “maşini de alimente” pot hrăni 10.000 de oameni. 10.000 de “maşini de alimente” pot hrăni 1 milion de oameni.Ia în considerare posibilitatea acestui intrument de autosusţinere...

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!