agentia

Atât prin misionarii pe termen lung trimiși, cât și prin echipele și tinerii care au slujit pe termen scurt, Tineri pentru Misiune Mediaș își continuă viziunea de a-L face pe Dumnezeu cunoscut până la marginile pământului. În 2016 am putut binecuvânta 13 țări de pe 3 continente diferite, pornind de la zonele mai puțin evanghelizate din România dar și din zone îndepărtate ale lumii. Este greu să cuantificăm cu exactitate la câți oameni s-a ajuns dar sunt probabil sute. Iată câteva gânduri despre Agentia noastra de Misiune Timoteams:

 

Dumnezeu nu este un om că să mintă, nici un fiu al omului, ca să-I pară rău. Ce a spus, oare nu va face? Ce a făgăduit, oare nu va împlini? Numeri 23:19
Veţi fi o binecuvântare pentru multe naţiuni! ne promitea Dumnezeu cu ani în urmă, ani în care nu puteam visa la zboruri cu avionul pentru că erau foarte scumpe, pe când noi abia aveam bani să plătim chiria la baza din Mediaş şi să mâncăm. Dar Dumnezeu a fost credincios promisiunii chiar dacă noi nu am crezut întodeauna.
La început Dumnezeu ne-a vorbit despre câteva ţări pe care să ne focalizăm cu misiunea externă, 7 locaţii cum le-am numit noi: Republica Moldova, Oltenia, India, China, Egipt, Serbia, Kenia. Am reuşit în ultimi 8 ani să plantăm 2 baze noi de misiune (Oltenia-Craiova, Republica Moldova-Cahul), de asemenea, să trimitem şi să susţinem misionari români în toate cele 7 locaţii. În prezent avem 15 misionari de termen lung în aceste locuri.
Dar Dumnezeu nu s-a mulţumit cu atât, ne-a provocat să ne lărgim corturile şi ne-a vorbit să trecem de la cele 7 locaţii la zone: Balcani, Orientul Mijlociu, Asia, Africa. Şi ne-a dat viziunea că un val mare de tineri români sunt în pregătire şi vor fi gata să meargă cu Evanghelia până la marginile lumii. Ne-a fost greu să credem şi să întrezărim asta, dar am păşit în credinţă şi acum vedem că El e mai înţelept.
Am reuşit în ultimii ani să trimitem o familie în Croaţia, anul acesta o fată în Nepal, să fim parte a unei lucrări cu refugiaţi sirieni în Iordania, să primim lucrători din Kenia, Tonga şi din multe alte naţiuni. Toate acestea sunt o confirmare că Dumnezeu ne cheamă să ne pregătim pentru ceva măreţ ce urmează ca El să facă.
Suntem entuziasmaţi, curioşi dar şi speriaţi de ceea ce are Domnul pentru noi în următorii ani. Suntem de asemenea gata să umblăm în ceea ce El ne-a pregătit în toate locurile pe care le pune ca un jug de ciocolată pe umerii noştri, un jug la care tragem dar e dulce precum ciocolata.

DANIEL POP

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd