Festivalul Promisiune a ajuns la a 11-a editie anul acesta si suntem multumitori lui Dumnezeu ca binecuvantat fiecare editie cu participanti, finante si celelalte lucruri necesare.

Festivalul Promisiune cuprinde o saptamana de invatatura,inchinare,timp de echipa si apoi 3 saptamani de misiune. Anul acesta Festivalul Promisiune s-a desfasurat in perioada 1-28 august si am avut 7 echipe

  • AAA 6968aKenya
  • Republica Moldova
  • Iordania
  • Oltenia
  • Bacau
  • Echipa familii si tineri
  • si Echipa Mobila Romania

Ne-am bucurat sa vedem si anul acesta tineri interesati sa se implice in misiune pe termen scurt,cu inima deschisa spre crestere si o relatie tot mai profunda si reala cu Isus. Era un baiat care isi dorea asa mult sa vina dar nu isi putea lua concediu in acea perioada si a inceput sa se roage si sa creada ca se poate. Primim intr-o zi mesaj ca va primi concediu in acea perioada…un coleg si-a gasit o oferta mai buna de vacanta in alta perioada si asa putea pleca el.

Dumnezeu e atent la lucrurile mici ale vietii noastre si mai mult “Tatal da daruri bune copiilor Sai”. Vedem de la an la an generatia care se ridica sa duca Imparatia lui Dumnezeu mai departe, tineri care se dedica si spun: Vreau sa fiu un ucenic, vreau sa invat sa-L iubesc si sa-L slujesc pe Dumnezeu! si e o mare incurajare pentru noi. Multi tineri vin cu noi intr-o misiune pe termen scurt, asculta chemarea lui Dumnezeu si merg mai departe si se dedica la o viata de misiune pe termen lung, altii se intorc in bisericile lor si motiveaza biserica sa se implice in lucrare mai mult.

Am vazut cum Dumnezeu ne conduce spre lucrari specifice si ne-am increzut in El pas cu pas. Intr-una dintre aceste misiuni ne-am gandim sa putem ajuta in mod practic la reparatia unei case.

“Eram cu Echipa Mobila Romania intr-un sat din judetul Galati si aveam pe inima sa ajutam la reparatia unei case a unei “familii” (mama de 80 de ani si fiu de 50 de ani). Cu ani in urma le-a fost arsa casa partial si de atunci nu au mai reusit sa se redreseze. Cand am mers si am vazut casa, nu eram convins ca putem face ceva deoarece necesita investitie destul de mare. De fapt nu era vorba de ce posibilitati aveam noi ca si oameni ci de ceea ce poate face Dumnezeu. Ne-am strans ca si echipa si ne-am rugat pentru ca proviziile Lui sa ajunga in satul in care eram ca sa incepem lucrul. Asa ca am inceput prin credinta cu putini bani aceasta lucrare si Dumnezeu a trimis tot ce am avut nevoie: un vecin ne-a dat un miel sa-l gatim pentru lucratori, o alta vecina 3 zile ne-a asigurat pranzul, o familie ne-a invitat la cina, alta persoana a donat un geam si o usa pentru casa la care lucram. Dumnezeu e mare…pacat ca de multe ori Il limitam prin necredinta noastra. Teo Ene

Atasam cateva filmulete cu imagini din aceste misiuni.

Ne uitam cu speranta la ce va face Dumnezeu si in anul 2017, ne rugam in continuare pentru tineri integri care sa se dedice unei vieti de intimitate cu Isus si de slujire pentru Regele nostru. Toata slava e a Lui!

Echipa Promisiune

Our website is protected by DMC Firewall!