Anul trecut a fost plin de aventură pe măsură ce am continuat să-L căutăm pe Dumnezeu pentru ce dorește El să facă prin noi aici în Croația.

Am fost binecuvântați să experimentăm credincioșia Lui la fiecare pas!

În această perioadă de pionierat am început anul cu studierea limbii, dezvoltarea echipei (TPM Croația) și să ne cunoaștem vecinii. De asemenea, am ajutat cu clubul de engleză dintr-un oraș vecin, Trogir, până la finalul lui aprilie.

Pe lângă toate acestea continuăm să ne întâlnim cu creștini pentru părtășie și să oferim ajutorul în moduri practice! Este minunat cum Dumnezeu a început să deschidă uși pentru noi, aici la TPM Croația. Acum câteva săptămâni un cuplu din echipa noastră a abordat patroana de la o cafenea din vecinătate pentru posibilitatea de a organiza evenimente în localul lor. Ea a fost foarte entuziasmată și am început să avem în fiecare sâmbătă dimineață un timp de povești și lucru manual cu copii. Iar vineri seara avem seară cu jocuri de masă pentru adulți

Limba continuă să fie o provocare pentru amândoi. De asemenea, să legăm relații strânse cu vecinii. Se pare că avem nevoie de mai multă răbdare și să luăm fiecare zi pe rând. De asemenea, noi am simțit de la Dumnezeu să mergem în Nord (8 ore de mers) să ajutăm la o tabără de refugiați, dar când am ajuns acolo nu am putut ajuta practic și atunci doar ne-am rugat.

Suntem recunoscători pentru acest an, am fost încurajați de mulți vizitatori, care au venit în primăvară și vară, să continuăm să-L slujim pe Dumnezeu aici.

Scopurile noastre pentru 2016 și nevoi de rugăciune:

* să stabilim o lucrare cu familiile.

* Să ajutăm la viitoarele Școli de Ucenicie și să continuăm să fim sare și lumină pentru Croația!

* Vă rugăm să ne susțineți în rugăciune: Să înregistrăm legal lucrarea de aici

* înțelepciune în implicarea pe viitor a refugiaților de aici din Croația.

* Ca Dumnezeu să ne binecuvinteze cu un copilaș.

* Și să continuăm să fim călăuziți de Duhul Sfânt în tot ce facem!

 

 

 

 

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!