Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Razboinici pe genunchi

May 05 2014

Scopul lui Dumnezeu pentru fiecare credincios este sa duca Imparatia Lui in toata lumea!
“Vina Imparatia Ta, faca-se voia Ta precum in cer, asa si pe pamant.”
Cum pot eu, un simplu credincios, sa fiu parte din armata care lupta pentru ca Imparatia lui Dumnezeu sa avanseze si sa cucereasca tot mai mult teren?


Misiunea nu inseamna doar a predica sau a face fapte de caritate. Un rol foarte important in lucrarea de misiune o au rugaciunea si mijlocirea. Fara rugaciune, lucrarea de misiune nu ar avea succes! Misiunea unora este rugaciunea in sine!


Este vital ca fiecare credincios sa aiba o viata reala de rugaciune personala si de asemenea sa-si faca un obicei din a mijloci pentru natiuni si pentru cauzele care sunt pe inima lui Dumnezeu.
Rugaciunea este o arma puternica in lupta spirituala, pentru ca… “noi nu avem de luptat impotriva carnii si sangelui, ci impotriva capeteniilor, impotriva domniilor, impotriva stapanitorilor intunericului acestui veac, impotriva duhurilor rautatii care sunt in locurile ceresti”.
Noi stim deja ca Isus a biruit si noi prin El avem biruinta. Dar ca sa existe o victorie…trebuie sa aiba loc o batalie…o batalie care se duce pe genunchi!

Dragi cititori…avem nevoie de rugaciunile voastre! Locurile in care mergem in misiune sunt foarte intunecate din punct de vedere spiritual, deoarece lumea aceasta se afla inca sub stapanirea celui rau iar slujba noastra este ca sa luam inapoi din mana celui rau, ceea ce-I apartine lui Isus.
Mandatul pe care Dumnezeu ni l-a dat, nu il putem implini decat IMPREUNA! Natiunile au nevoie de rugaciunile noastre de binecuvantare, cei pierduti au nevoie sa plangem pentru ei inaintea lui Dumnezeu, pentru mantuirea lor…Dumnezeu cauta UN OM care sa stea in spartura!
Rugaciunea este ca un deschizator de drumuri si in acelasi timp ca un scut in spatele nostru. Atunci cand Biserica se roaga pentru misionarii plecati pe campul de misiune, Dumnezeu deschide usi pentru vestirea Evangheliei, si atunci cand suntem obositi si slabiti, rugaciunile voastre ne dau tarie, curaj si speranta. Stim ca nu suntem singuri!

Rugati-va neincetat!


Andreea C, misionara TPM Medias

Our website is protected by DMC Firewall!