Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Razboinici pe genunchi

May 05 2014

Scopul lui Dumnezeu pentru fiecare credincios este sa duca Imparatia Lui in toata lumea!
“Vina Imparatia Ta, faca-se voia Ta precum in cer, asa si pe pamant.”
Cum pot eu, un simplu credincios, sa fiu parte din armata care lupta pentru ca Imparatia lui Dumnezeu sa avanseze si sa cucereasca tot mai mult teren?


Misiunea nu inseamna doar a predica sau a face fapte de caritate. Un rol foarte important in lucrarea de misiune o au rugaciunea si mijlocirea. Fara rugaciune, lucrarea de misiune nu ar avea succes! Misiunea unora este rugaciunea in sine!


Este vital ca fiecare credincios sa aiba o viata reala de rugaciune personala si de asemenea sa-si faca un obicei din a mijloci pentru natiuni si pentru cauzele care sunt pe inima lui Dumnezeu.
Rugaciunea este o arma puternica in lupta spirituala, pentru ca… “noi nu avem de luptat impotriva carnii si sangelui, ci impotriva capeteniilor, impotriva domniilor, impotriva stapanitorilor intunericului acestui veac, impotriva duhurilor rautatii care sunt in locurile ceresti”.
Noi stim deja ca Isus a biruit si noi prin El avem biruinta. Dar ca sa existe o victorie…trebuie sa aiba loc o batalie…o batalie care se duce pe genunchi!

Dragi cititori…avem nevoie de rugaciunile voastre! Locurile in care mergem in misiune sunt foarte intunecate din punct de vedere spiritual, deoarece lumea aceasta se afla inca sub stapanirea celui rau iar slujba noastra este ca sa luam inapoi din mana celui rau, ceea ce-I apartine lui Isus.
Mandatul pe care Dumnezeu ni l-a dat, nu il putem implini decat IMPREUNA! Natiunile au nevoie de rugaciunile noastre de binecuvantare, cei pierduti au nevoie sa plangem pentru ei inaintea lui Dumnezeu, pentru mantuirea lor…Dumnezeu cauta UN OM care sa stea in spartura!
Rugaciunea este ca un deschizator de drumuri si in acelasi timp ca un scut in spatele nostru. Atunci cand Biserica se roaga pentru misionarii plecati pe campul de misiune, Dumnezeu deschide usi pentru vestirea Evangheliei, si atunci cand suntem obositi si slabiti, rugaciunile voastre ne dau tarie, curaj si speranta. Stim ca nu suntem singuri!

Rugati-va neincetat!


Andreea C, misionara TPM Medias

Our website is protected by DMC Firewall!