Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

La refugiatii sirieni din Iordania

Apr 08 2014

La invitatia familiei H. din Egipt, am trimis de curand 4 tineri intr-o scurta misiune in sprijinul sirienilor fugiti din calea razboiului civil si aflati intr-un oras de granita in Iordania.

Mai jos sunt doua marturii ale participantilor.

Misiunea noastra a inceput inca din aeroport, discutand cu un musulman. Are sotia si cei doi copii pe care ii iubeste, face tot felul de lucruri bune si spera ca acestea sa ii acopere acel pacat de care nu poate scapa. stie ca Dumnezeu e sfant si nu poateaccepta pacatul. isi da seama ca Mohamed a fost doar un om si el pacatos si ca avem nevoie de cineva fara pacat care sa ne plateasca pretul pentru iertare. Doar Isus ramane dar ii e atat de greu sa accepte acest lucru asa pur si simplu. Cand 40 de ani a crezut in islam acum sa-si schimbe radical convingerile are nevoie de Duhul Sfant sa ii atinga inima. "Doua ore de discutii cu voi sunt mai mult decat am avut vreodata cu orice crestin pe care il cunosc. Voi sunteti altfel.; ne-a spus el la plecare.
Ajunsi in Iordania am vizitat o familie care se ascunde de neamurile care doresc sa-i reconverteasca la Is.lam. Au fost musul.mani si au decis sa traiasca viata cu Isus. L-au intalnit personal prin viziuni si vise. Au copiii cu ei si nici o biserica la care sa poata merge pentru ca acestora le e frica sa-i primeasca. Ar putea avea probleme daca o familie de musul.mani vin la ei, ar putea sa le faca si lor rau.

Elisa Cozminca TPM Medias

 

Povestile lor provin parca din filme. Multi sunt despartiti de alti membri ai familiei care au ramas in Siria sa lupte in razboiul civil sau inca nu au reusit sa iasa de acolo din cauza pericolelor si restrictiilor. Sunt raniti, indurerati, unii cu traume emotionale (in special copilasii), fara nici o speranta de viitor.
Biserica careia ne-am alaturat si noi in aceasta misiune, lucreaza de dimineata pana seara in ultimii doi ani, cu scopul de a-i inregistra pe refugiatii care sosesc cu miile in fiecare zi, si de a le oferi sprijinul necesar pentru supravietuire: saltele, paturi si butelii de gaz pentru gatit. Echipe de voluntari viziteaza zilnic familiile si le duc pachete cu mancare. Cu aceasta oportunitate, ei le vorbesc despre Isus si speranta pe care o pot gasi in El. M-a impresionat faptul ca nici unul din cei pe care i-am vizitat nu ne-au respins, au primit cu inimile deschise mesajul nostru despre Isus si s-au rugat impreuna cu noi in numele Lui. Pentru mine aceasta a fost o minune, un lucru care as fi spus inainte ca e imposibil, dar acum am experimentat lucrarea mareata pe care Dumnezeu o face in mijlocul durerii si a disperarii. 

Andreea Coroian TPM Medias

misiuneiordania (3)
misiuneiordania (2)
misiuneiordania (8)
misiuneiordania (7)
misiuneiordania (5)
misiuneiordania (4)
Our website is protected by DMC Firewall!