Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Credinciosie

Jul 26 2019

credinciosie

De obicei, cand auzim cuvantul "credinciosie", ne gandim imediat la credinciosia fata de Dumnezeu. Si nu-i gresit! Dar as vrea azi sa extind aria de aplicare a valorii de-a fi credincios. Ma voi concentra pe un singur verset din 2 Regi 12:15: "Nu se cerea socoteală oamenilor cărora li se încredința argintul pentru a plăti lucrătorii, fiindcă lucrau cu credincioșie." Pentru a intelege mai bine contextul versetului, e bine sa cititi tot capitolul 12.


Ideea este ca regele Ioas a decis ca sa fie renovat templul si le-a cerut preotilor sa adune argintul necesar. Cand se aduna argintul, acesta se incredinta persoanelor responsabile de plata salariilor. Insa acesti oameni lucrau atat de sincer si dadeau dovada de atata responsabilitate, incat nu le mai cereau dare de seama. Erau o dovada de oameni de incredere si oameni sinceri.
Acum imaginati-va astfel de oameni in societatea noastra. Nu, nu sa va imaginati "alti" oameni. Imaginati-va ca eu si tu suntem astfel de oameni. Si de fapt, sa nu ne imaginam, ci sa fim astfel de oameni.
Credincioșia privită din perspectiva lucrurilor zilnice pe care le facem fiecare, înseamnă, de fapt, credincioșia noastră față de Dumnezeu.

Virginia,
TPM Medias

 

Modul acesta de credinciosie ni-l dorim in comunitatea noastra si fiecare rand de mai jos e legat de credinciosia zilnica a celor care Il cauta pe Dumnezeu si-L fac cunoscut.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd