Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Tabara pentru adolescenti Prod

Jul 26 2019

tabara de adolescenti

"Tabara de tineri din Prod a fost o binecuvantare atat pentru noi ca lideri, in implicarea noastra in viata tinerilor, cu discutii faine, activitati pe echipe, inchinare si invatatura, cat si pentru tinerii participanti care au fost coplesiti de prezenta Domnului. Ei au fost ziditi prin cuvinte profetice, au slujit in echipe, au legat relatii frumoase. Multumim Domnului pentru onoarea de a fi parte dintr-o lucrare ca asta, si prietenilor nostri organizatori, Youth Alive si Restore Ministry, care au mers o mila in plus in fiecare zi ca tabara sa fie un succes." - Miha, "King's Kids"

"La tabara din Prod au venit 95 de adolescenti de prin toata Romania. Subiectul taberei a fost legat de neprihanirea omului. Si am discutat despre caracter, iertare, Duhul Sfant si a trai corect. Am vazut si am avut parte de vindecare emotionala, bucurie si libertate din Duhul Sfant. De asemenea, cativa participanti au fost vindecati fizic si altii si-au dedicat viata lui Isus. 

Multe vieti au fost schimbate si restaurate in aceasta tabara." - Jessica O

DMC Firewall is a Joomla Security extension!