Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Noi oportunităţi - Floreşti

Mar 13 2019

Noi oportunităţi Floreşti

In urma cu vreo 2 ani, am vizitat pentru prima data satul Floresti, care e la 35 km de Medias, si am impartit Biblii.

In luna decembrie a anului trecut, Dumnezeu ne-a vorbit sa ne intoarcem in acest sat si sa colindam putinele familii care mai sunt acolo.

Am inteles ca Dumnezeu vrea sa ne foloseasca mai mult in acest sat si asa am inceput sa vizitam saptamanal o familie cu 5 copii. De asemenea, am inceput sa mijlocim pentru acest sat.

Ceea ce stim e ca Dumnezeu vrea sa fim unelte in mana Sa pentru a lucra pamantul arid de pacat din Floresti si asa de mult iubit de El.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd