Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

PRAY AND GO DTS

Mar 13 2019

PRAY AND GO DTS

30 septembrie 2019 - 6 martie 2020

De ce PRAY AND GO?

De toamna trecută am început să organizăm în Mediaș weekend-uri numite Pray and Go, care au focalizarea de evanghelizare în special pentru generația tânără. Sunt mai multe metode de a spune Evanghelia celor pierduți în acest cadru, cum ar fi: rugăciune pentru oamenii bolnavi, dăruirea de Noi Testamente, mărturii personale despre vieți schimbate, cântări, mesaje scurte despre dragostea lui Isus, căutarea de comori - auzirea vocii lui Dumnezeu pentru persoane specifice la care să se meargă.

Asta este ceea ce ne-a pus Dumnezeu pe inimă pentru următoarea perioadă si ne dorim să o facem tot mai cunoscut în zona Mediașului și nu numai.

Credem că Dumnezeu va ridica o generație de tineri care va fi gata să asculte de El, să meargă și să ducă Evanghelia celor pierduți. Este așa de mult potențial și atât de puțină încurajare că se poate! Se poate doar atunci când este dorință, pasiune și dragoste…dragoste sacrificială pentru aproapele, care implică ieșirea din zona de confort.

Pe lângă temele pe care le vom aborda în școală, aceste activități nu vor lipsi atât din partea de teorie, cât și din cea de misiune!

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd