Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

UN CADOU DESCHIS

Mar 13 2019

un cadou deschisMai jos sunt câteva mărturii ale tinerilor care au fost parte la proiectul “Un cadou deschis”:

“Pentru mine, cel mai frumos în această perioadă a fost colindatul. Mi-a plăcut mult să colind, să duc vestea bună dar mai mult decât să colind, pentru mine colindele au avut un impact puternic, m-au ajutat să am o altă înțelegere despre adevărul sărbătorii de crăciun. Am realizat și experimentat adevărata bucurie care a venit pe pământ odată cu mântuitorul nostru Mesia. La vizita la grădiniță, unde am putut să ducem vestea cea bună celor mici, am văzut aceeași bucurie pe care am simțit-o și în ochii copiilor mici. Un vers dintr-o colindă pe care am cantat-o zilele acesta spune: "fă-i loc lui Isus în inima ta, la ușa nu îl lăsa". M-a marcat, de acum vreau să-i dau toată inima mea lui Hristos, nu doar de crăciun, ci în fiecare zi” -  Darius Ratiu

“A fost o experiență faină, nouă și provocatoare, o experiență care m-a făcut sa-mi depășesc limitele mai mult decât ma așteptam și decât îmi propusesem.
Când am colindat la Sediul Pompierilor din Mediaș, am avut gândul de a ne ruga pentru cei ce lucrează acolo. Cu această idee în minte m-am îndreptat spre unul din liderii grupului nostru ca să-i propun să ia inițiativa, însă spre surprinderea mea, acesta mi-a spus să propun eu pompierilor și dacă ei acceptă să fiu persoana care se roagă pentru ei. M-am îndreptat spre cel care părea a fi persoana la conducere în acea încăpere și, cu mare ezitare, i-am propus să îmi permită să mă rog pentru ei. A acceptat. Mă așteptam ofițerul să anunțe "marele eveniment" însă, spre surprinderea mea și acesta a urmat calea liderului grupului nostru spunându-mi că pot propune rugăciunea când vreau eu. Dată fiind situația, mi-am luat inima în dinți și am anunțat că urmează să mă rog pentru ei și întreg departamentul, moment urmat de rugăciunea mea nu prea lunga. Am încercat să nu mă încurc și să mă bâlbâi prea tare, lucru ce s-a dovedit a fi greu într-un final, m-a încurcat.
A fost prima dată când am fost pus în situația de a mă ruga cu voce tare în afara clădirii unei bisericii și nu a fost cel mai ușor lucru de făcut având în vedere faptul că eu nu ma rog cu voce tare nici măcar în biserica. A fost însă o provocare binefăcătoare și sper chiar vindecătoare pentru acest impas mare.” - Daniel Constantin din Bucuresti

“Un gest simplu cu impact puternic.
Eram spre finalul proiectului `Un cadou deschis` și am plecat pe strada pentru a împărtăși cu oamenii, despre dragostea lui Dumnezeu, despre speranță și bucuria aduse de Pruncul cel mai minunat, Isus. După ce am discutat și ne am rugat pentru câțiva oameni, am trecut pe lângă un magazin în care am văzut o vânzătoare mai în vârsta. Dumnezeu m-a provocat printr-un gând, sa ma întorc și sa intru în magazin. Aveam cu mine cu mic cadou pe care i l-am oferit. Privirea femeii și reacția ei au fost neașteptate și pentru mine. S-a bucurat fără sa înțeleagă motivul pentru care un străin ii face un cadou. Aceasta a fost ușa deschisa prin care am putut sa încep o discuție și sa ii vorbesc despre nașterea lui Isus. Am putut sa o încurajez și sa o provoc sa se gândească în mod real la viata ei și la modul în care Dumnezeu ii poarta de grija și o binecuvintează.
Ceea ce m-a provocat în toată discuția noastră a fost, imaginea greșită despre Dumnezeu și despre modul în care El ne iubește. Cu aceasta idee ea a trăit zilnic. Dar modul frumos în care Dumnezeu face lucrurile, trece dincolo de provocările pe care le experimentez. Astfel, L-am văzut pe El cum, prin gesturi și cuvinte simple, a ajuns la inima ei, înțelegând ca doar El este Cel care ii poarta de grija.
Si acum spre finalul anului, Dumnezeu îmi amintește din nou ca ascultarea de El deschide uși care par blocate și aduce binecuvântare în viețile celor ce nu îl cunosc pe El. Dumnezeu este Simplu și în simplitatea Lui schimbă vieți.” - Alina Chira

DMC Firewall is a Joomla Security extension!