Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Despre anul 2018

Mar 13 2019

Youth With A Mission - To know God and to make Him known.Cum aș putea descrie călătoria noastră cu Dumnezeu anul acesta? 

Am pornit cu gândul că vrem ca Dumnezeu să facă ceva nou în comunitatea noastră, că ne dorim să cunoaștem mai bine voia lui Dumnezeu pentru noi în sezonul nou în care am intrat.

Și acest sezon nu a fost deloc ușor pentru noi, pentru că atunci când vrei să cunoști voia lui Dumnezeu, când vrei ca El să facă ceva nou, la început implică o dărâmare a lucrurilor vechi care nu mai aduc roadă. Și acest proces necesită multă umilință și durere.

Am fost ca un pământ pe care Dumnezeu l-a prelucrat și l-a curățat ca să poată planta semințe noi care mai târziu să aducă roadă.

Am trecut printr-un proces de prelucrare în care ne-am analizat scopul și motivația pentru care suntem aici în Tineri Pentru Misiune Mediaș.

Și am realizat că suntem aici pentru că Îl iubim pe Isus și vrem să fim slujitori credincioși în zidirea Împărăției Lui aici în Mediaș.

În același timp, Dumnezeu a început să ne încredințeze vise noi și moduri noi de a investi în oameni și simțim că suntem ca o sămânță care este încă în pământ pe care Dumnezeu o îngrijește, o udă și la momentul potrivit să aducă roadă.

Nu a fost un sezon de recoltare a roadelor, dar a fost un sezon de pregătire, modelare, un sezon în care ,,sămânța” trebuie să moară ca să poată aduce roadă.

Nu e ușor să aștepți și să nu vezi nimic ca și ,,sămânță”, dar avem încredere în caracterul, bunătatea și credincioșia ,,Semănătorului” și aceasta ne face plini de speranță pentru viitor că la momentul potrivit vom aduce roadă și ne vom bucura și de recolte noi.

Lidia Pop

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd