Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Stiri din proiectele noastre din Mediaș

Oct 01 2018

ceai medias

Un CEAI, o discutie si lauda lui Dumnezeu

Dorinta de a investi in generatia tanara din Medias nu s-a stins. asa ca intalnirile cu tinerii numite CEAI (Cine Este Acest Isus) continua. Am ales un alt format al intalnirilor pentru ca ne dorim sa fim un sprijin pentru tineri, nu doar un loc de intalnire.

De la inceputul toamnei ne-am mutat intr-o alta sala (am inchiriat o camera a cladirii Centrului Crestin Emanuel). Deschidem Sala in fiecare marti la ora 2 si este binevenit oricine pentru un ceai, o discutie, sau pur si simplu sa stea si sa citeasca o carte.

De la ora 5 avem o intalnire de o ora si jumatate in care citim impreuna Biblia, ne rugam unii pentru altii si pentru tineri din Medias si il laudam impreuna pe Dumnezeu.

Incheiem timpul nostru cu o masa, pentru ca in jurul mancarii se creeaza cele mai profunde relatii. 

Din pacate nu putem desfasura scoli nici in sezonul urmator

Cand se inchide o usa, o alta se deschide...

Inca de la inceputul anului ne-am hotarat sa amanam scoala ce trebuia sa inceapa in Ianuarie si sa o mutam in luna Octombrie. Am avut speranta ca se va intampla de data asta, insa pe ultima suta de metri au inceput sa renunte studentii din diferite motive. Nu a fost usor sa acceptam inca un NU, insa un lucru stim sigur: Dumnezeu nu a renuntat la noi!

Momentan trecem printr-o perioada in care incercam sa legam noi relatii, sa investim in cele pe care le avem deja, sa motivam la misiune si sa ucenicim. Porunca de a ucenici se poate implini in diferite forme si de asemeni suntem deschisi sa derulam aceasta scoala cand ne va spune Domnul.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!