Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Ne pregatim pentru o noua etapa in Moldova.

Sep 28 2018

14906879 1673449249633263 7973281067279653605 n"Ca si echipa TPM Cahul am luat o pauza pentru o noua redirectionare a lucrarii si speram ca sa ne marim echipa in acest timp.  


Din ianuarie 2017 Virginia si-a luat un an de Sabat pentru ca ajunsese sa fie epuizata. In timpul Sabatului Dumnezeu i-a vorbit sa continue intr-un loc mai stabil ca sa-si revina dupa epuizare. Si s-a dedicat la TPM Medias.

Atunci cand Virginia a iesit in Sabat, eu am preluat conducerea bazei, insa anul trecut in vara am inceput sa ma simt tot mai rau. Dupa cateva teste medicale si un timp de evaluare cu mentorii mei, mi-am dat seama ca eu am nevoie de o pauza. Eram si mai framantate pentru ca si echipa noastra devenise mai mica intre timp (ramasesem 3 fete).


Dupa mult timp de gandit, multe intrebari, timp de procesare si evaluare, rugaciune, am decis impreuna cu cele doua colege ale mele, Hannah si Vio, sa ne retragem pentru o reincarcare, sa investim in noi, sa ne echipam si sa ne pregatim pentru o noua etapa in Moldova.  " 

Lilia Chetroi

DMC Firewall is a Joomla Security extension!