Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

King’s Kids pentru mine e ca o a doua familie

Sep 11 2018

unnamed 24Programul King’s Kids Nemsa

E o mare bucurie sa-i vedem pe tinerii din grupul King’s Kids de la Nemsa, crescand. Ei sunt tot mai deschisi si au multe intrebari despre Dumnezeu si despre viata crestina. Incep sa aiba o relatie mai profunda cu Domnul si primele experience legat de faptul ca Dumenzeu raspunde rugaciunii. Din grupul mare sa creat inca un grup mai mic format din 7 tineri,  care se intalnesc aproape în fiecare sambata pentru un timp de inchinare si de studiu.

La o intalnire de tineret, am fost personal foarte incurajat, dupa mesaj toti au venit cu curaj in fata si au accepat oferta de rugaciune personala. Noi vrem sa aducem acum si aspectul de evangelizare si sa spunem si la altii, ce am invatat. Am intrebat pe unii din ei ce inseamna King’s Kids pentru ei: 

Estera (16 ani): „Pentru mine, King’s Kids inseamna o dedicare pentru tinerii din sate mai ales! Pot spune ca organizatia aceasta este speranta pentru o generatie mai interesata, mai pasionata si mai activa in ceea ce inseamna inima pentru oameni!Din echipa King’s Kids am putut invata ce inseamna o relatie cu Dumnezeu..si am putut experimenta putinul din ce inseamna Dumnezeul!” 

Simona (13 ani): „Pentru mine King’s Kids inseamna... nu stiu cum sa spun, dar cand spun King’s Kids este ca o explozie de bucurie in mintea mea si in mine... eu am invatat: daca suntem uniti si il avem pe Dumnezeu putem face totul...pentru mine e importnt ca noi cei de la adunare sa ramanem asa, mai exact, uniti...Acolo facem diverse activitati, jocuri, ne rugam si cantam, iar eu am invatat cel mai importnt lucru:  FARA DUMNEZEU NU POT SA FAC NIMIC, DAR DACA IL AM PE DUMNEZEU LANGA MINE, POT FACE DIN IMPOSIBIL POSIBIL.” 

Iozefina (13 ani): „King’s Kids pentru mine e ca o a doua familie, e locul unde ma simt eu in largul meu, unde pot sa fiu asa cum sunt, si imi place mult faptul ca lideri sa ocupa mult de noi si ca le pasa de noi! Cel mai important pentru mine e ca il avem pe Dumnezeu acolo cu noi, mereu simt asta, cand sunt in grup, am invatat ca nu e o rusine increderea in Dumnezeu!” 

Sergiu (16 ani): „Nu stiu cum sa incep, dar pot spune doar atat, ca pentru mine inseamna mult acest grup, suntem o adevarata familie, suntem un grup restrans de prieteni unde putem glumi, ne jucam, distractia e la ea acasa, si ce-l mai important e ca invat cat mai multe lucruri despre numele lui Dumnezeu, si ma bucura acest fapt, ca am de la cine invata anumite lucruri care nu le stiam.” 

Andreea (13 ani): „In grupul King’s Kids cunoastem mai mult pe Dumnezeu, invatam cum sa ne apropiam mai mult de El, sa urmam drumul Lui, sa fim niste oameni mai buni...Pentru mine acest grup este important deoarece Il cunosc pe Dumnezeu, tot acolo cunosc oameni minunati care ne invata multe...” 

Casian (13 ani): ‚Pentru mine, Copii Regelui, inseamna sa invatam cum sa ne protejam de rau, cum sa nu facem rau, sa fim buni. Am invatat multe lucruri despre Isus, am invatat ca El este bun si ne iubeste foarte mult. Pentru mine e important faptul ca atunci, cand noi incepem sa vorbim despre Domnul, trebuie sa o luam in serios si sa invatam ceva, sa plecam din biserica cu ceva in minte.” 

Romela (14 ani): „Prin grupul acesta putem sa ne cunoastem uni cu alti mai bine. Am invatat ca Dumnezeu este mereu langa noi si la bine, dar si la rau. Prin cantece Il laudam pe Dumnezeu.” Apreciem ca veti continua sa va rugati pentru tineri acestia minunati!

Danny Kuehnert, KKI Medias/Nemsa

Our website is protected by DMC Firewall!