Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Misiune Bacau 2017

Nov 24 2017

bacauEchipa de misiune Bacău 2017 , a avut un număr de 7 participanți ( Daniel Viliman, Rebeca Dumitru, Simona Popescu, Ionela Bordea, Nelu Plavan, Florin Răducanu și Diplaș Adriana), toți lucrând cu același zel pentru un singur țel.

Misiunea a avut loc pe o rază de trei orășele din Jud. Bacău, cum ar fi: Dărmănești, Onești și Tg.Ocna.

Ca și proiecte principale prin care Evanghelia a fost auzită atât de cei mici cât și de cei mari, am avut:

  • Lucrarea cu copiii (programul AWANA)
  • Cinema în aer liber (Viața lui Isus)
  • Cort Medical

 

“Știu că această misiune care am făcut-o la Bacău, a fost ce-a mai bună alegere din viața mea. Acum scriu și de ce : Eu, și noi toți am fost puși cu un scop în echipă . În primul rând, am fost apreciată și asta m-a făcut să am curaj să fiu cine sunt eu . Eu, personal de la fiecare am învățat câte ceva pozitiv. Toți colegii mei au fost pentru mine o binecuvântareee!!!! Dumnezeu s-a folosit de noi și continuă să se folosească. Pentru mine, misiunea a fost și este o lecție , am învățat ce înseamnă să am răbdare în adevăratul sens al cuvantului , am descoperit daruri care le am în mine de la Dumnezeu. “ Mărturie, participant- Adriana Diplaș

 

“Această lucrare făcută, a fost un timp închinat Domnului cu tot ce am avut noi la dispoziție. Este minunat să vezi cum Domnul te poate folosi în viața oamenilor cu ceea ce ești și poate pe moment nu realizezi. Însă, văzând imaginea de ansamblu, rămâi întotdeauna surprins. A fost o mare onoare să putem lucra împreună cu oameni diferiți din mai multe zone ale României și de asemenea din alte confesiuni. Ce ne-a adunat împreună ,a fost “dragostea pentru aproapele nostru”, fiind pregătiți să arătăm prin faptele și atitudinea noastră.” Mărturie, lider misiune- Daniel Viliman

“Investeste in ceea ce ramane vesnic, nu in ceea ce este trecator” Motto Misiune Bacău 2017

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd