Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Oltenia este inca un camp de misiune

Nov 24 2017

olt2

Salutare, ma numesc Emanuel și fac parte din TPM Craiova. Anul acesta am avut ocazia sa conduc echipa de Promisiune din Oltenia împreuna cu Anca Teodorescu.

Dumnezeu m-a binecuvântat cu o echipa de 8 persoane, spun asta deoarece am fost foarte uniți și astfel am putut sa fim eficienti pe parcursul misiunii.

Am mers in 3 zone ale Olteniei: Poiana Mare, Slatina și Craiova.

Focalizarea noastră a fost pe lucrarea cu copiii, am încercat sa le vestim evanghelia pe întelesul lor prin cântecele, lecții biblice, memorat versete si jocuri. Alte lucrari la care am luat parte: Evanghelizare, cântat in oraș, vizite spital, slujire in biserici și ajutor practic. Ne-am bucurat de asemenea ca am putut sa fim o încurajare pentru slujitorii din zonele respective și ca Dumnezeu ne-a folosit intru-un mod minunat.

Una din lucrările care mi-a plăcut cel mai mult a fost cea din Slatina, mai exact intr-un sat din apropiere care nu fusese evanghelizat pana in acel moment (este vorba despre satul in care am copilărit eu). Am făcut un concert in aer liber unde am putut sa vestim Cuvantul lui Dumnezeu, iar la sfârșit ne-am rugat pentru ei. M-am bucurat enorm de deschiderea lor și majoritatea au spus ca ne aștepta sa mai venim, iar o familie a zis ca o sa ne găzduiască la ei oricând. Aici am văzut mâna lui Dumnezeu la lucru pt ca eu ma tot rugam de 3-4 luni ca El sa-mi deschisă o ușa de cuvânt. Prin asta am înțeles clar ca trebuie sa investesc in acest loc si sunt nerăbdător sa ma reîntorc.

oltolt1 olt3

Our website is protected by DMC Firewall!