Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Nevoie de ajutor - O mana intinsa

Nov 19 2016

casaPoate ati auzit de inundatiile din Judetul Galati  din octombrie, respectiv din comunele Slobozia Conachi si Pechea. Statistica conform realitatea.net este urmatoarea: peste 100 de case au fost inundate si peste 200 de oameni au fost evacuati. Am vorbit cu persoana noastra de contact, un pastor dintr-o comuna vecina si situatia e destul de grea pentru locatarii de acolo pentru ca unii dintre ei au ramas la propriu cu “hainele de pe ei”, deci apa le-a luat case, animale si conservele pentru iarna. Ideea e ca Dumnezeu ne indeamna sa iubim pe aproapele nostru, si aceasta dragoste se poate “traduce in multe moduri”.

 

Nevoia lor cea mai mare: ajutor fizic, alimente si financiar. O echipa a noastra a fost deja acolo cu produse alimentare. Dorim ca pana la inceperea iernii sa ajutam la repararea unei case afectate de inundatie a unei familii cu multi copii.

 

Daca ai pe inima unul din aceste moduri in care sa te implici sau ai intrebari nu ezita sa ne contactezi.

Pt. donatii:RO96RNCB0231019549760001 - lei
RO69RNCB0231019549760002 - euro

Fundatia Tineri pentru Misiune Medias

Persoana de contact: Ene Teodor - 0752020139

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd