SCOALA BIBLICA 2019

face

Te invităm într-o comunitate dinamică, cu tineri dedicați lui Isus în care vei învăța să poți studia și înțelege orice pasaj din Scriptură, fără a fi necesar să cunoști greacă sau ebraică, folosind o metodă inductivă. 

Îţi vei putea forma o înţelegere mai profundă asupra mesajului central al Scripturii.

Locatia: Medias, jud Sibiu

Școala va avea loc în perioada 27 Ianuarie-21 Iunie 2019 

Va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

CURSUL DE MISIUNE 2018

dts 2017 bun

Pentru persoanele interesate să se pregătească pentru misiune externă sau pentru lucrări creștine interne (în biserici, organizații creștine etc), aceasta școală vă poate ajuta sa ințelegeți bazele slujirii și să vă înrădăcinați adânc în Dumnezeu, Cel care trimite și astăzi oameni în lucrare.

Școala va avea loc în perioada SEPTEMBRIE 2018 - IANUARIE 2019 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

 

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Nevoie de ajutor - O mana intinsa

Nov 19 2016

casaPoate ati auzit de inundatiile din Judetul Galati  din octombrie, respectiv din comunele Slobozia Conachi si Pechea. Statistica conform realitatea.net este urmatoarea: peste 100 de case au fost inundate si peste 200 de oameni au fost evacuati. Am vorbit cu persoana noastra de contact, un pastor dintr-o comuna vecina si situatia e destul de grea pentru locatarii de acolo pentru ca unii dintre ei au ramas la propriu cu “hainele de pe ei”, deci apa le-a luat case, animale si conservele pentru iarna. Ideea e ca Dumnezeu ne indeamna sa iubim pe aproapele nostru, si aceasta dragoste se poate “traduce in multe moduri”.

 

Nevoia lor cea mai mare: ajutor fizic, alimente si financiar. O echipa a noastra a fost deja acolo cu produse alimentare. Dorim ca pana la inceperea iernii sa ajutam la repararea unei case afectate de inundatie a unei familii cu multi copii.

 

Daca ai pe inima unul din aceste moduri in care sa te implici sau ai intrebari nu ezita sa ne contactezi.

Pt. donatii:RO96RNCB0231019549760001 - lei
RO69RNCB0231019549760002 - euro

Fundatia Tineri pentru Misiune Medias

Persoana de contact: Ene Teodor - 0752020139

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd