SCOALA BIBLICA 2019

face

Te invităm într-o comunitate dinamică, cu tineri dedicați lui Isus în care vei învăța să poți studia și înțelege orice pasaj din Scriptură, fără a fi necesar să cunoști greacă sau ebraică, folosind o metodă inductivă. 

Îţi vei putea forma o înţelegere mai profundă asupra mesajului central al Scripturii.

Locatia: Medias, jud Sibiu

Școala va avea loc în perioada 27 Ianuarie-21 Iunie 2019 

Va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

CURSUL DE MISIUNE 2018

dts 2017 bun

Pentru persoanele interesate să se pregătească pentru misiune externă sau pentru lucrări creștine interne (în biserici, organizații creștine etc), aceasta școală vă poate ajuta sa ințelegeți bazele slujirii și să vă înrădăcinați adânc în Dumnezeu, Cel care trimite și astăzi oameni în lucrare.

Școala va avea loc în perioada SEPTEMBRIE 2018 - IANUARIE 2019 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

 

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

O noua voluntara la TPM Medias

Nov 19 2016

angelDe curand a sosit la baza noastra de misiune o tanara din Kenia care intentioneaza sa lucreze cu noi pe termen lung.

 In aceasta tara africana indepartata obisnuiam sa trimitem echipe care sa slujeasca acolo si sa duca Evanghelia. Dar Dumnezeu ne arata ca si Kenia poate binecuvanta Europa cu misionari si povestea lui Angel dovedeste acest lucru:

Am facut o scoala de misiune in 2011. Atunci un profesor ne-a zis sa ne rugam pentru o tara, sa vedem unde ne calauzeste Dumnezeu pe harta. Eu am ales Romania si nici nu stiam ca asta e un nume de tara si nici unde este, nu intalnisem pe nimeni de acolo.

Am simtit ceva special pentru aceasta tara si am tot sperat ani la rand ca intr-o zi voi si ajunge acolo. In urma cu un an o echipa din Romania a venit la organizatia in care slujeam in Kenia. M-am bucurat mult si am luat asta ca un semn ca Donmul voia cu adevarat sa merg acolo, acum aveam si un loc mai clar unde sa merg. 

Am inceput sa ma rog si Dumnezeu m-a ajutat sa am banii de bilet. De curand am obtinut permis de sedere pe un an ca sa lucrez cu TPM Medias. Ii multumesc Celui de Sus pentru ca m-a adus in aceasta tara frumoasa si nu pot decat sa spun: fie ca voia Lui sa se faca. Angel Ramram

Sa ne rugam pentru Angel pentru adaptarea ei culturala, adaptare la clima friguroasa de aici, invatarea limbii si eficienta in lucrarile in care se implica. 


DMC Firewall is a Joomla Security extension!