Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

O noua voluntara la TPM Medias

Nov 19 2016

angelDe curand a sosit la baza noastra de misiune o tanara din Kenia care intentioneaza sa lucreze cu noi pe termen lung.

 In aceasta tara africana indepartata obisnuiam sa trimitem echipe care sa slujeasca acolo si sa duca Evanghelia. Dar Dumnezeu ne arata ca si Kenia poate binecuvanta Europa cu misionari si povestea lui Angel dovedeste acest lucru:

Am facut o scoala de misiune in 2011. Atunci un profesor ne-a zis sa ne rugam pentru o tara, sa vedem unde ne calauzeste Dumnezeu pe harta. Eu am ales Romania si nici nu stiam ca asta e un nume de tara si nici unde este, nu intalnisem pe nimeni de acolo.

Am simtit ceva special pentru aceasta tara si am tot sperat ani la rand ca intr-o zi voi si ajunge acolo. In urma cu un an o echipa din Romania a venit la organizatia in care slujeam in Kenia. M-am bucurat mult si am luat asta ca un semn ca Donmul voia cu adevarat sa merg acolo, acum aveam si un loc mai clar unde sa merg. 

Am inceput sa ma rog si Dumnezeu m-a ajutat sa am banii de bilet. De curand am obtinut permis de sedere pe un an ca sa lucrez cu TPM Medias. Ii multumesc Celui de Sus pentru ca m-a adus in aceasta tara frumoasa si nu pot decat sa spun: fie ca voia Lui sa se faca. Angel Ramram

Sa ne rugam pentru Angel pentru adaptarea ei culturala, adaptare la clima friguroasa de aici, invatarea limbii si eficienta in lucrarile in care se implica. 


DMC Firewall is a Joomla Security extension!