SCOALA BIBLICA 2019

face

Te invităm într-o comunitate dinamică, cu tineri dedicați lui Isus în care vei învăța să poți studia și înțelege orice pasaj din Scriptură, fără a fi necesar să cunoști greacă sau ebraică, folosind o metodă inductivă. 

Îţi vei putea forma o înţelegere mai profundă asupra mesajului central al Scripturii.

Locatia: Medias, jud Sibiu

Școala va avea loc în perioada 27 Ianuarie-21 Iunie 2019 

Va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

CURSUL DE MISIUNE 2018

dts 2017 bun

Pentru persoanele interesate să se pregătească pentru misiune externă sau pentru lucrări creștine interne (în biserici, organizații creștine etc), aceasta școală vă poate ajuta sa ințelegeți bazele slujirii și să vă înrădăcinați adânc în Dumnezeu, Cel care trimite și astăzi oameni în lucrare.

Școala va avea loc în perioada SEPTEMBRIE 2018 - IANUARIE 2019 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

 

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

O zi a incurajarii familiilor

Oct 20 2016

DSC 4974Prin Lucrarea cu Familiile am organizat inca o zi de incurajare pentru familii la Prod. Am avut un timp minunat in care am putut investii fiecare dintre noi in familiile noastre, desi vremea nu a fost foarte incurajatoare la inceputul evenimentului dar mai apoi am putut sa ne bucuram si de un gratar si alte activitati in aer liber. Am avut o echipa din Elvetia formata din 5 familii care ne-au ajutat sa organizam acest eveniment. Au slujit plini de bucurie, de la mic la mare si am putut sa avem un timp bun impreuna cu familiile participante care au venit din diferite orase/sate din jurul Mediasului. 

 

Am discutat despre valoarea familiei, cum putem lucra impreuna ca familie si am putut pune si in practica asta prin diferitele activitati/jocuri pe care le-am realizat fiecare familie in parte, la care a fost nevoie sa fie implicat fiecare membru al familiei. 
Suntem multumitori lui Dumnezeu pentru aceasta oportunitate pe care o avem de a investi in familiile crestine!​
 DSC 4980   
Our website is protected by DMC Firewall!