Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

O zi a incurajarii familiilor

Oct 20 2016

DSC 4974Prin Lucrarea cu Familiile am organizat inca o zi de incurajare pentru familii la Prod. Am avut un timp minunat in care am putut investii fiecare dintre noi in familiile noastre, desi vremea nu a fost foarte incurajatoare la inceputul evenimentului dar mai apoi am putut sa ne bucuram si de un gratar si alte activitati in aer liber. Am avut o echipa din Elvetia formata din 5 familii care ne-au ajutat sa organizam acest eveniment. Au slujit plini de bucurie, de la mic la mare si am putut sa avem un timp bun impreuna cu familiile participante care au venit din diferite orase/sate din jurul Mediasului. 

 

Am discutat despre valoarea familiei, cum putem lucra impreuna ca familie si am putut pune si in practica asta prin diferitele activitati/jocuri pe care le-am realizat fiecare familie in parte, la care a fost nevoie sa fie implicat fiecare membru al familiei. 
Suntem multumitori lui Dumnezeu pentru aceasta oportunitate pe care o avem de a investi in familiile crestine!​
 DSC 4980   
DMC Firewall is a Joomla Security extension!