Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Taberele de familii vor începe curând

Mar 11 2016

Tabere2016

Scopul Lucrarii noastre cu Familiile este de a echipa si intarii familiile crestine in vederea revigorarii bisericii si societatii din Romania. Vrem si credem ca putem sa colaboram cu orice biserica crestina care are sau isi doreste sa dezvolte o lucrare pentru familii. Noi credem ca acolo unde se gasesc familii puternice se gasesc si ucenici puternici. Iar daca exista familii puternice exista si o influenta puternica societate. TPM Romania considera ca Lucrarea cu Familii este una din cheile prin care o natiune poate fi castigata pentru Cristos. 

După o perioadă de 11 ani în care în fiecare an am organizat câte o tabără de familii, avem bucuria în acest an să organizăm două tabere, unde mai multe familii pot beneficia de un timp special împreună, un timp în care pot investi în relațiile lor și se pot bucura unul de celălalt. Anul trecut am fost nevoiți să închidem lista de înscriere foarte devreme deoarece tabăra a ajuns la capacitatea maximă, de accea anul acesta exista oportunitatea de avea două tabere. Puteți alege perioada care este cea mai bună pentru familia voastră.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd