Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Taberele de familii vor începe curând

Mar 11 2016

Tabere2016

Scopul Lucrarii noastre cu Familiile este de a echipa si intarii familiile crestine in vederea revigorarii bisericii si societatii din Romania. Vrem si credem ca putem sa colaboram cu orice biserica crestina care are sau isi doreste sa dezvolte o lucrare pentru familii. Noi credem ca acolo unde se gasesc familii puternice se gasesc si ucenici puternici. Iar daca exista familii puternice exista si o influenta puternica societate. TPM Romania considera ca Lucrarea cu Familii este una din cheile prin care o natiune poate fi castigata pentru Cristos. 

După o perioadă de 11 ani în care în fiecare an am organizat câte o tabără de familii, avem bucuria în acest an să organizăm două tabere, unde mai multe familii pot beneficia de un timp special împreună, un timp în care pot investi în relațiile lor și se pot bucura unul de celălalt. Anul trecut am fost nevoiți să închidem lista de înscriere foarte devreme deoarece tabăra a ajuns la capacitatea maximă, de accea anul acesta exista oportunitatea de avea două tabere. Puteți alege perioada care este cea mai bună pentru familia voastră.

Our website is protected by DMC Firewall!