Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Un nou centru de misiune- Craiova

Aug 10 2015

La sfârșitul lunii iunie, familia Bogdan și Cristina Suciu au reușit să se mute în Craiova. În luna august vor primi o echipă din Promisiune, iar în octombrie se vor alătura trei studenți din școala de la Medias ca staffi și vor începe Școala de Ucenicie.


Au trecut deja 3 săptămâni de când ne-am mutat în Oltenia.
Suntem recunoscători de tot ce am reușit în perioada de pregătire, înainte de această mutare.Domnul ne-a surprins și cu transportul, prin două persoane care și-au pus la dispoziție mașia.Recent am semnat contractul de închiriere pentru centrul de misiune – o casă cu 5 dormitoare, situată la 2 km de centrul orașului. Am reușit să despachetăm 90 % din lucruri, și suntem preocupați de utilarea casei. (Ema)

Ne rugăm ca această lucrare să înflorească și Dumnezeu să se folosească de centrul de misiune din Craiova pentru a aduce oamenii la El și pentru ucenicirea tinerilor din zonă și nu numai. (Adriana-viitor staff TPM Craiova)


Mai multe detalii despre lucrarea de la Craiova gasiti pe site-ul TPM Craiova aici.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!