Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii.

 

detalii aici

CURSUL DE MISIUNE 2018

dts 2017 bun

Pentru persoanele interesate să se pregătească pentru misiune externă sau pentru lucrări creștine interne (în biserici, organizații creștine etc), aceasta școală vă poate ajuta sa ințelegeți bazele slujirii și să vă înrădăcinați adânc în Dumnezeu, Cel care trimite și astăzi oameni în lucrare.

Școala va avea loc în perioada 28 IANUARIE 2018 - 24 IUNIE 2018 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

 

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Un nou centru de misiune- Craiova

Aug 10 2015

La sfârșitul lunii iunie, familia Bogdan și Cristina Suciu au reușit să se mute în Craiova. În luna august vor primi o echipă din Promisiune, iar în octombrie se vor alătura trei studenți din școala de la Medias ca staffi și vor începe Școala de Ucenicie.


Au trecut deja 3 săptămâni de când ne-am mutat în Oltenia.
Suntem recunoscători de tot ce am reușit în perioada de pregătire, înainte de această mutare.Domnul ne-a surprins și cu transportul, prin două persoane care și-au pus la dispoziție mașia.Recent am semnat contractul de închiriere pentru centrul de misiune – o casă cu 5 dormitoare, situată la 2 km de centrul orașului. Am reușit să despachetăm 90 % din lucruri, și suntem preocupați de utilarea casei. (Ema)

Ne rugăm ca această lucrare să înflorească și Dumnezeu să se folosească de centrul de misiune din Craiova pentru a aduce oamenii la El și pentru ucenicirea tinerilor din zonă și nu numai. (Adriana-viitor staff TPM Craiova)


Mai multe detalii despre lucrarea de la Craiova gasiti pe site-ul TPM Craiova aici.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!