Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Festivalul Familiei la Medias

Jul 02 2015

Municipiul Mediaş va fi animat timp de trei zile de Festivalul Familiei. Evenimentul este organizat de Fundaţia Tineri pentru Misiune din Mediaş. Evenimentul, aflat la prima ediţie va cuprinde concerte de muzică, activităţi distractive pentru copii, concursuri sportive şi tombolă cu premii.
Festivalul Familiei este organizat în colaborare cu organizaţia JSMI Global Ventures din Oklahoma, S.U.A.

Our website is protected by DMC Firewall!