Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Toamna la Medias- newsletter nov 2014

Nov 19 2014

Scoala de Ucenicie
Suntem la jumatatea Scolii de Ucenicie. Sunt 11 studenti, din Romania, Egipt si Olanda.

"Stiu ca Dumnezeu m-a adus aici ca sa-mi descopere chemarea pe care o are pentru mine. Vad cum imi vorbeste si imi arata pas cu pas ce sa fac cu viata mea."  (Larisa)
"Mi-a placut mult saptamana despre Natura si Caracterul lui Dumnezeu." (Ditza)
"Eu vin din Olanda. De cativa ani sunt in misiune in Rep Moldova. Merg acolo cateva luni pe an si vreau sa aduc o schimbare in viata copiilor. Pentru mine e un timp de odihna si meditare. Stiu ca pentru acest an Dumnezeu m-a chemat in Romania. Imi place in Medias dar imi este dor si de Moldova. E greu sa fii student din alta tara. "(Dirk K.) ....

citeste mai mult aici

DMC Firewall is a Joomla Security extension!