SCOALA BIBLICA 2019

face

Te invităm într-o comunitate dinamică, cu tineri dedicați lui Isus în care vei învăța să poți studia și înțelege orice pasaj din Scriptură, fără a fi necesar să cunoști greacă sau ebraică, folosind o metodă inductivă. 

Îţi vei putea forma o înţelegere mai profundă asupra mesajului central al Scripturii.

Locatia: Medias, jud Sibiu

Școala va avea loc în perioada 27 Ianuarie-21 Iunie 2019 

Va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

CURSUL DE MISIUNE 2018

dts 2017 bun

Pentru persoanele interesate să se pregătească pentru misiune externă sau pentru lucrări creștine interne (în biserici, organizații creștine etc), aceasta școală vă poate ajuta sa ințelegeți bazele slujirii și să vă înrădăcinați adânc în Dumnezeu, Cel care trimite și astăzi oameni în lucrare.

Școala va avea loc în perioada SEPTEMBRIE 2018 - IANUARIE 2019 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

 

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Toamna la Medias- newsletter nov 2014

Nov 19 2014

Scoala de Ucenicie
Suntem la jumatatea Scolii de Ucenicie. Sunt 11 studenti, din Romania, Egipt si Olanda.

"Stiu ca Dumnezeu m-a adus aici ca sa-mi descopere chemarea pe care o are pentru mine. Vad cum imi vorbeste si imi arata pas cu pas ce sa fac cu viata mea."  (Larisa)
"Mi-a placut mult saptamana despre Natura si Caracterul lui Dumnezeu." (Ditza)
"Eu vin din Olanda. De cativa ani sunt in misiune in Rep Moldova. Merg acolo cateva luni pe an si vreau sa aduc o schimbare in viata copiilor. Pentru mine e un timp de odihna si meditare. Stiu ca pentru acest an Dumnezeu m-a chemat in Romania. Imi place in Medias dar imi este dor si de Moldova. E greu sa fii student din alta tara. "(Dirk K.) ....

citeste mai mult aici

DMC Firewall is a Joomla Security extension!