Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Pro Misiune- in tara si transcultural - newsletter aug 2014

Aug 20 2014

Povestea prezentata copiilor am trait-o noi a doua zi

Departe de casa, de cei dragi, dar aproape de chemarea pe care o are Domnul pentru ei- misiunea transculturala. Cateva experiente traite de tineri in luna august:

Intr-o zi la tabara de copii am prezentat povestea unui om care a primit in casa lui o vaduva, apoi un sarac si a impartit cu ei mancarea ce o avea. Povestea spune ca noaptea a visat pe Isus care ii spune ca in acea zi El a venit in casa lui prin acea vaduva si saracul pe care l-a ajutat. Seara dupa ce ne-am intors acasa, din tabara cu copii, a batut cineva la usa- un om plin de sange. L-am luat in casa, l-am spalat. Avea o taietura la cap. Plangea spunand ca nu stie cum a ajuns la biserica. A doua zi a vrut sa iesim in oras cu el. A fost curios sa stie cine suntem si ce facem in Rep Moldova.  Povestea pe care le-am prezentat-o copiilor am trait-o noi cu acest om. ” (Dani- Rep Moldova )

citeste mai mult aici

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd