Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Pentru că Isus e Viu!- newsletter apr 2014

Apr 17 2014

Nu a fost un accident faptul că Isus a murit. El a spus că își da viață și tot El o ia înapoi. Pentru că Isus e viu, suntem eliberați din captivitate. Putem trăi prezentul cu bucurie, având speranța pentru viitor.  
 
 Pentru Vasilica, lipsa vederii a venit în urma unui accident. A fost curentat acum câțiva ani. Arsurile au lăsat urme pe trupul lui. O consecință e lipsa vederii. Când am fost la Drobeta luna aceasta, medicul ne-a spus că vederea poate reveni în urma operației. Veste bună la sfârșit de săptămâna după ce am lucrat din greu la construcție, curățenie și grădină. El e încrezător că Dumnezeu se îngrijește și de el. Și e un exemplu în a fi mulțumitor, în condițiile în care trăiește. Avem speranța pentru el și familia lui care e în procesul de cunoaștere a vieții trăite cu Isus. 

citeste mai mult aici

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd