Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Pentru că Isus e Viu!- newsletter apr 2014

Apr 17 2014

Nu a fost un accident faptul că Isus a murit. El a spus că își da viață și tot El o ia înapoi. Pentru că Isus e viu, suntem eliberați din captivitate. Putem trăi prezentul cu bucurie, având speranța pentru viitor.  
 
 Pentru Vasilica, lipsa vederii a venit în urma unui accident. A fost curentat acum câțiva ani. Arsurile au lăsat urme pe trupul lui. O consecință e lipsa vederii. Când am fost la Drobeta luna aceasta, medicul ne-a spus că vederea poate reveni în urma operației. Veste bună la sfârșit de săptămâna după ce am lucrat din greu la construcție, curățenie și grădină. El e încrezător că Dumnezeu se îngrijește și de el. Și e un exemplu în a fi mulțumitor, în condițiile în care trăiește. Avem speranța pentru el și familia lui care e în procesul de cunoaștere a vieții trăite cu Isus. 

citeste mai mult aici

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd