Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Pe strazile din Europa- newsletter martie 2014

Mar 11 2014

De obicei creştinii români se uită la Germania că la o ţară din care se pot aduce resurse, atât financiare cât şi umane, şi în nici un caz o ţară în care să mergi în misiune. Noi am fost provocaţi din nou de prieteni noştri din Reutlinghen să mergem la ei pentru o săptămâna de misiune, o săptămâna în care să vestim Evanghelia pe străzile cu iz nemţesc.

Am descoperit că Germania are nevoie de evanghelizare la fel de mult ca România, în unele aspecte chiar mai mult.

citeste mai mult aici

Our website is protected by DMC Firewall!