Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Misiunea Scolii de Ucenicie s-a incheiat cu succes

Jul 30 2014

Școala Internațională de Ucenicie a început în 2 Martie cu perioadă de teorie de 3 luni și din 1 Iunie am început partea de misiune în Drobeta Turnu Severin pentru 7 săptămâni. Atât noi cât și studenții ne-am fi dorit să mergem în altă țară în misiune dar Dumnezeu ne-a arătat că locul nostru e acolo în Drobeta și trebuie să-L slujim pe El acolo.

Cea mai mare parte a misiunii a fost susținerea credincioșilor din această zonă. Am binecuvântat biserica de rromi din Gruia cu slujire în biserică și în mod practic betonând o parte din curtea bisericii.

Am lucrat mult și cu copii dintr-un sat de lângă Drobeta, numit Traian. Cei mai mulți dintre ei nu știu să scrie și să citească dar sunt deschiși să învețe lucruri noi așa că am făcut cu ei tabere de zi în care au învățat versete, cântece, istorioare biblice etc. Putem vedea deja în ei o schimbare și dorim pe viitor să putem construi o mini-școală din lemn în care să poată învăța să scrie și să citească. Am reușit de asemenea să aranjăm o cameră gata de locuit în ea (zugrăvit, parchet etc) pentru o famile cu mulți copii.


Alaturi de cei fara speranta

 

 

 

Aşa că noroadele se mirau, când au văzut că muții vorbesc, ciungii se însănătoşesc, şchiopii umblă, şi orbii văd; şi slăveau pe Dumnezeul lui Israel. (Mat.15:31)
Spre finalul misiunii o parte din timp l-am alocat pentru un băiat care a fost curentat și a rămas orb în urmă cu 3 ani și pentru care am strâns fonduri pentru operație la ochi (schimbare de cristalin). Operația a fost programată în august și înainte de operație a trebuit să îl ducem la măsurători, analize și tratament. Am reușit să rezolvăm toate aceste lucruri și suntem bucuroși că Domnul ne-a ajutat.

  

 

 

Dumnezeu își ține promisiunile 

Lui Sami, unul dintre băieții din echipă, Dumnezeu îi vorbise că va merge în Kenya și el credea că lucrul acesta se va împlini în misiunea din partea practică a școlii, așa că la început a fost puțin dezamăgit că nu mergem în Kenya dar după o vreme s-a împăcat cu ideea. La o săptămână după terminarea misiunii, a venit o persoană la el și i-a zis că are să îi dea 1000 de euro ca să meargă cu o echipă în Kenya. A fost așa de șocat și bucuros când a auzit vestea, și a învățat că Dumnezeu e credincios făgăduințelor Lui, dar la vremea hotărâtă de El.

 

 

 

 

Școala de Ucenicie s-a încheiat cu bine și mulțumim Domnului că, din cei 7 studenți,

3 au ales misiunea pe termen lung în baza noastră de misiune.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!