Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Cine investeste in ceva care nu da rezultate?

Mar 18 2014

Drobeta5Asta a fost intrebarea care de ceva timp ma framanta. Ma gandesc la Isus care la ales pe Iuda stiind care va fi sfarsitul lui. Cu toate astea El alege sa investeasca in Iuda si mai mult ii da si responsabilitatea de a tine contabilitatea banilor echipei; (Isus si ucenicii) pentru diferite situatii si lucrari sociale (sa cumpere mancare pentru saraci...etc). Isus zice ca multi L-au urmat numai pentru mancarea care le-o oferea din cand in cand.

La inceputul anului 2012 am fost intr-un sat de langa Turnu Severin impreuna cu un pastor din zona sa ducem alimente si imbracaminte la o familie saraca cu 4 copii (nici unul nu merge la scoala pentru ca nu au bani). Situatia lor e destul de grea: casa de pamant care nu stim cat va mai tine cu gauri in pereti, fara WC nici macar afara, soareci in casa, gunoi pe langa casa etc...Tatal e bolnav, nu poate munci, copii mai merg cu vacile pe timpul verii, mama lor mai munceste pe la oameni pe acasa si traiesc doar din alocatie si alimente care le primesc de la altii. Unul dintre baieti e ars pe fata din cauza ca s-a curentat si de atunci vede destul de putin. Vorbim nu doar de saracie ci si de mentalitatea de sarac care e piedica cea mai mare a acestor oameni de a iesi din aceasta situatie si vrem nu doar sa le ducem haine si alimente ci vrem sa ii vedem si pe ei ca vor sa munceasca si sa invete sa ingrijeasca lucrurile.

Am fost din nou cateva zile in ianuarie si am putut sa le ducem o masina cu pietris, am intins piatra in fata casei pentru ca era namol si am pus linoleum intr-una din camere. in primavara dorim sa le facem o gradina si sa ii invatam cum sa ingrijeasca rasadurile ca apoi sa manance din rodul muncii lor. La vara vom merge cu o echipa si vrem sa-i ajutam pe copii deoarece nici unul nu stie sa scrie si sa citeasca. E mult de lucru asa ca ne trebuie si noua rabdare si intelepciune. Nu vrem sa facem ceva doar ca sa fie facut, vrem sa investim in acesti oameni care au aceeasi valoare ca si noi inaintea lui Dumnezeu.

Teodor Ene - TPM Medias 

Our website is protected by DMC Firewall!