SCOALA BIBLICA 2019

face

Te invităm într-o comunitate dinamică, cu tineri dedicați lui Isus în care vei învăța să poți studia și înțelege orice pasaj din Scriptură, fără a fi necesar să cunoști greacă sau ebraică, folosind o metodă inductivă. 

Îţi vei putea forma o înţelegere mai profundă asupra mesajului central al Scripturii.

Locatia: Medias, jud Sibiu

Școala va avea loc în perioada 27 Ianuarie-21 Iunie 2019 

Va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

CURSUL DE MISIUNE 2018

dts 2017 bun

Pentru persoanele interesate să se pregătească pentru misiune externă sau pentru lucrări creștine interne (în biserici, organizații creștine etc), aceasta școală vă poate ajuta sa ințelegeți bazele slujirii și să vă înrădăcinați adânc în Dumnezeu, Cel care trimite și astăzi oameni în lucrare.

Școala va avea loc în perioada SEPTEMBRIE 2018 - IANUARIE 2019 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

 

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

A trai prin credinta - un mod specific de a fi al misionarului

Feb 06 2014

 Da, este o realitate ca multi misionari crestini - indiferent de denominatiune - traiesc prin credinta. Aceasta realitate bineinteles ca o cunosc foarte bine si cei de la Tineri Pentru Misiune Medias, si prin ei, am ajuns sa o cunosc si eu. Provin dintr-un mediu crestin ortodox, si cu toate ca am fost un crestin practicant, pot spune ca pana sa ajung la TPM: a trai prin credinta; si a avea o relatie personala cu Dumnezeu; au fost pentru mine notiuni complet necunoscute.

Acum sunt fericit deoarece L-am cunoscut cu adevarat pe Domnul, si toate aceste notiuni mi-au devenit familiare. Ba mai mult pot spune ca zi de zi, Dumnezeu imi ofera tot mai multe oportunitati in a le patrunde sensul si a le aplica in mod concret.

Pentru mine, ca misionar in devenire, problema trairii prin credinta reprezinta un subiect fabulos. inseamna a trai cu Dumnezeu, prin Dumnezeu si pentru Dumnezeu, in acelasi timp. Este provocarea vietii mele. Dar poate fi si provocarea vietii tale, a celui care, deloc intamplator intrat pe acest site vei realiza ca mare este secerisul, dar putini sunt lucratorii !; (Luca 10:2 ; Matei 9:37-38). intr-adevar, mare este nevoia de Dumnezeu si de Cuvantul Lui in aceasta lume, si atat de putini sunt acei ce renuntand la tot, sau la aproape tot, decid sa se puna la dispozitia Domnului Secerisului. De aceea, incepand cu acest articol, imi propun sa dezvolt fascinantul subiect al trairii prin credinta, venind astfel in intimpinarea celor care se afla la inceput de drum in lucrarea misionara din TPM, dar si a tuturor acelora care simt chemarea Domnului in inima lor in acest sens, dar inca nu s-au decis sa-i dea curs. Astfel, articolele viitoare vor fi presarate cu marturii ale unor misionari cu o mai veche experienta din baza TPM, istorisiri care ilustreaza modul in care Domnul atat de minunat a lucrat in viata lor, de multe ori in situatii limita - veritabile lectii de credinta in Dumnezeu.

Iulian

 
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd