SCOALA BIBLICA 2019

face

Te invităm într-o comunitate dinamică, cu tineri dedicați lui Isus în care vei învăța să poți studia și înțelege orice pasaj din Scriptură, fără a fi necesar să cunoști greacă sau ebraică, folosind o metodă inductivă. 

Îţi vei putea forma o înţelegere mai profundă asupra mesajului central al Scripturii.

Locatia: Medias, jud Sibiu

Școala va avea loc în perioada 27 Ianuarie-21 Iunie 2019 

Va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

CURSUL DE MISIUNE 2018

dts 2017 bun

Pentru persoanele interesate să se pregătească pentru misiune externă sau pentru lucrări creștine interne (în biserici, organizații creștine etc), aceasta școală vă poate ajuta sa ințelegeți bazele slujirii și să vă înrădăcinați adânc în Dumnezeu, Cel care trimite și astăzi oameni în lucrare.

Școala va avea loc în perioada SEPTEMBRIE 2018 - IANUARIE 2019 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

 

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Cautand raspunsuri intr-o lume plina de intrebari

Jan 03 2014

Deseori ne intrebam: pentru ce traiesc eu? care este scopul meu in aceata lume ca si crestin? In zilele acestea tot mai multi tineri au o multime de intrebari, cauta ceva...tanjesc sa afle care este rostul lor. In urma cu cateva saptamani 5 tineri curajosi (Rebecca din USA, Alex, Moni, Sami si Alina) au venit la Medias la baza noastra de misiune in speranta ca acest timp petrecut aici le va oferi raspunsuri si noi sensuri.

La  baza noastra de misiune ei au oportunitatea de a-si descoperi darurile si de a se implica voluntar in diferite activitati: cu copiii, cu tinerii, proiecte de evanghelizare si plantare de biserica, lucrari practice in baza de misiune, participarea la misiuni pe termen scurt si la cursuri de formare, etc. Cu acestea se imbina rugaciunea, studiul biblic, ucenicia unu la unu, si participarea la alte activitati ale echipei noastre prin care se urmareste cresterea lor spirituala si dezvoltarea unei relatii mai profunde cu Dumnezeu si cu oamenii din jur. Acesti tineri vin din diverse judete ale tarii, din diferite biserici crestine, si incurajarea noastra este sa fie in continuare activi si o binecuvantare in bisericile lor, dar si un exemplu pentru tinerii de seama lor care au aceleasi intrebari si cautari. Baza noastra este deschisa penru astfel de tineri care doresc sa-si descopere chemarea, sa se pregateasca pentru lucrari crestine locale, internationale sau sa fie o persoana cu impact intr-un domeniu din societate. Daca esti un astfel de tanar, te asteptam sa ne contactezi!

In numele echipei Tineri Pentru Misiune,

Rebeca si Dana

 

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!