Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Pune, Maharashtra

Jun 04 2014

dandv

Dana este din Galați, din Biserica Penticostala Emanuel.
Timp de 10 ani a investit în ajutorul copiilor în dificultate și a ajutat în biserica locală.
În 1999 a ajuns prima dată în India și s-a întors de atunci acolo în misiuni pe termen scurt/mediu aproape în fiecare an, implicându-se în lucrări cu săraci, ucenicie tineri, evanghelizare. 

În 2006 s-a alăturat organizației TPM Mediaș unde a participat la Școala  Biblică, la misiuni locale și externe și a ajutat în Departamentul Comunicare. A făcut Școala de Ucenicie în Africa de Sud și o Școală de Producție Video.

S-a mutat în India in 2010 in Pune, statul Maharashtra și lucrează cu o baza TPM de acolo dar si cu biserici locale, sprijinind proiectele acestora, inițiind noi proiecte pentru copii și femei. Creativă, plină de idei, folosește media modernă pentru a evangheliza sau a inspira pe alții la misiune. Ea este un sprijin pentru echipele de termen scurt de romani care merg sa ajute acolo dar si pentru tineri care doresc sa se implice in India pe termen lung.

Vili este din Tonga (continent Australia). Inca din adolescenta s-a implicat ca voluntar in organizatia crestina Scripture Union. In urma cu 10 ani s-a alaturat organizatiei TPM slujind mai intai in China , apoi in India. Slujeste prin muzica, arte, ucenicie tineri, studiu biblic si sprijinul lucrarilor bisericilor locale. 

El si Dana au devenit o familie in 2016 si continua slujirea lor in India. 

Motive de rugaciune

 

    • pentru protecție spirituală și sănătate 
    • pentru noi lucrători care să meargă acolo pe termen lung
    • pentru lucrările locale în care se implică în India

 

Contact:

 danaindia(@)yahoo.com (fara paranteze)

  

Scrisori de rugaciune

2017

nov- citeste aici

aug- citeste aici

mai - citeste aici

2016

Raport misiune an 2016- citeste aici 

sep- citeste aici

iun- citeste aici

mar- citeste aici

2015

nov- citeste aici

apr- citeste aici

2014

oct- citeste aici

mai- citeste aici

febr- citeste aici

Our website is protected by DMC Firewall!