Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Oltenia Cris

 

cris

Cristina s-a născut în Cluj Napoca. Și-a predat viața Domnului Isus la 18 ani. În anul 2008 a urmat cursurile Scolii Internationale de Ucenicie în Amsterdam, Olanda.
S-a alăturat personalului Tineri Pentru Misiune Mediaș începand cu Februarie 2009. Este implicată în Școala Internațională de Ucenicie, organizeaza Școala de Perspectivă Biblică Asupra Lumii, slujește în grupul de tineri de la Târnavioara (un sat din apropierea Mediașului). Viziunea ei este să aducă și să fie speranță pentru comunitatea în care a pus-o Domnul, și în special în Oltenia.

Sunt o tânară care a avut binecuvântarea să crească și să se dezvolte în Cluj Napoca. Am studiat si practicat asistența medicală in Cinica de Neurochirurgie timp de 6 ani. În anul 2006 am fost într-o călătorie scurtă în Oltenia. Nu am fost atinsă neapărat de sărăcia materilă a locurilor ci mai degrabă de săracia spiritulă. În acea vreme, în Drăgănești Olt o mână de misionari slujeau Domnului și puseseră bazele unei asociații care se numea ”Speranță pentru comunitate”. Din acel moment Domnul mi-a aratat responsabilitatea pe care o am față de aceste meleaguri. Si apoi am continuat să aud de sate care nici măcar Biserică Ortodoxă nu aveau. Am început să mă rog și Domnul mi-a condus pașii înspre Școala Intenațională de Ucenicie din Olanda. Și apoi mai târziu Domnul mi-a deschis ușa să slujesc în Tineri Pentru Misiune Mediaș. Am venit aici cu scopul de a aduna o echipă ca apoi să mă mut în Oltenia.
Viziunea mea: Exist ca să aduc speranța și bucuria Împărăției lui Dumnezeu, în Oltenia și în orice altă comunitate mă va călăuzi Domnul, prin: ucenicie, rugăciune, relații sănătoase, studiu biblic, evanghelizare, misiune și medicină modernă.

Stiri de la Cristina

 

*sept 2014- citeste aici

Our website is protected by DMC Firewall!