Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Oltenia

Jul 25 2014

Despre noi
Suntem Mihai și Ema, avem doi copii și lucrăm cu Tineri Pentru Misiune Mediaș din 2008, respectiv 2009. Împreună sau separat am fost în misiuni pe termen scurt în Romania, Macedonia, Republica Moldova, Serbia, Ucraina, Turcia, Egipt, Uganda, Kenia și India. Local am fost implicați în: administrare, evanghelizare, ucenicie, predicare, predare la scoala de misiune, și parte din echipa de conducere.

Viziune
Să ajutăm oamenii să Îl cunoască pe Dumnezeu și să își împlinească chemarea.

Proiect pe termen lung
De câțiva ani avem pe inimă Oltenia. Dacă până acum am fost de mai multe ori pe termen scurt, în iunie 2015 dorim să ne mutăm în Craiova și să deschidem un centru de misiune permanent. Până atunci avem nevoie să creștem ca echipă. Dorim să ne implicăm în evanghelizare, ucenicie, plantări de biserici dar și misiune transculturală în Balcani, dar nu numai. În toamna 2015 dorim să organizăm prima școală de ucenicie/misiune (DTS).

Motive de rugăciune
- mai mulți lucrători
- o clădire pentru centrul de misiune
- călăuzire în următorii pași
- mai mulți suporteri în rugăciune și finanțe
- protecție fizică și spirituală
- studenți cheie pentru școala de misiune
- parteneriate cu biserici

Contact
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0727749962
0755888011

Vesti de la Familia Bogdan:

 

* Ian 2014- citeste aici

* Apr 2014- citeste aici

* Sept 2014- citeste aici

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd