Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Croatia

Jun 11 2014

 

Daniel este din Brasov, iar Ana este din Canada.(British Columbia). Amandoi au fost implicati in lucrarea misionara cu organizatia TPM:  Daniel din anul 2008 in Medias, iar Ana din anul 2005 in Amsterdam. Au fost implicati in diferite misiuni pe termen scurt . Intr-una din aceste misiuni s-au intalnit in anul 2011 unde au fost parte din personalul scolli DTS organizat de TPM Serbia.

Lucrare:

In anul 2012 s-au casatorit si s-au alaturat TPM Medias sprijinind proiectele locale. 

Viziunea lor este de repioniera TPM Croatia impreuna cu alte 2 cupluri. 
Vor fi implicati in diderite domenii: lucrarea cu familii, cu copii si tineri, evanghelizare si reconciliere in fosta Iugoslavie.

De asemenea  vor participa la organizarea scolii DTS  si altor seminarii.

 

Nevoi de rugaciune:

 

  • Viza pentru Ana
  • Cazare
  • Srategie de pionierat
  • Unitate in echipa

 

Contact:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scrisori de rugaciune:

Our website is protected by DMC Firewall!