Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Bihar, India

Jun 10 2014

Sunt din Bucuresti.

Misionari TPM in India, statul BIHAR, o zona foarte intunecata spiritual si cu multa nevoie de misionari . TPM Medias ii sustine in rugaciune si trimite din cand in cand echipe care sa sprjine lucrarea lor

Lucrare:

Lucratori TPM si misionari in India de peste 10 ani.

Conduc un centru de misiune in Patna, unde organizeaza scoli, seminarii, conferinte si pregatesc misionari indieni care sa duca Evanghelia la poporul Indian.


Rugati-va pentru:

  • viza 
  • suport financiar
  • lucrarea TPM India
  • protectie fizica si spirituala pentru ei si fetitele lor
  • colaborarea cu bisericile si pastorii locali
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd