Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Asia de Est

Jun 10 2014

(numele lor este schimbat din motive de securitate)

Paul este de peste 10 ani in Asia de Est, intr-o tara inchisa Evangheliei. Este casatorit cu o indianca si au lucrari cu studenti si tineri. Este trimis si sustinut de Agentia noastra in colaborare cu APME.

Lucrare:

 

De curand au infiintat acolo o firma in domeniul arte si Informatica prin care sa ajunga mai usor la localnici. Vor sa inceapa un club de fotografie in cadrul univesitatii, pentru fotografi si cei interesati de design, deschizand astfel usi pentru vestirea Evangheliei.

 

Nevoi de rugaciune:

1. Sa auda clar vocea Domnului in fiecare decizie pe care trebuie sa o ia 
2. Mai multa indrazneala sa impartaseasca Evanghelia
3. Pentru lucrarile prin care ajung la localnici
4. Oameni care sa li se alature pe termen lung
5.Studierea limbii, va trebui sa invete termeni tehnici (business, arte, calculatoare)
6. Tarie, sanatate si protectie spirituala

 

Scrisori de rugaciune:

 

*stiri mai 2014- citeste aici

*stiri sept 2014- citeste aici

Our website is protected by DMC Firewall!