Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Beta

Jun 10 2014

Beta este din Bazna, jud Sibiu, a lucrat cu TPM Medias peste 10 ani si este in Serbia in Uzice  din 2009.

Lucrez cu Tineri Pentru Misiune Medias din anul 1999, de cand s-a infiintat centrul TPM Medias. Am fost staff in diferite scoli: SBI, DTS, am organizat si condus tabere de tineri, intalniri de tineri, am condus echipe in diferite minisuni pe termen scurt in tara sau in afara tarii: Serbia, Macedonia, Republica Moldova, Egipt. Viziunea mea fiind sa investesc in tineri, sa-i ajut in a-si cunoaste darurile, sa-i motivez sa le foloseasca, sa creasca in cunoasterea lui Dumnezeu prin studiu biblic si sa creasca in darul de a conduce prin slujire. De asemenea am in inima mea toate tarile fostei Federatii Iugoslave si tarile de origine slavona.


S-a casatorit cu un sarb, Srdjan si au in prezent doi copii: Hana Isabel si Serdjo-Dominik

Lucrare:

- Beta a facut lucrare de evanghelizare unu la unu 

- a fost staff in organizarea de scoli de Ucenicie

- in Uzice nu este nici o biserica evanghelica, de aceea, impreuna cu o familie de olandezi si cativa crestini, au biserica de casa. Beta 

Nevoi de rugaciune:
— protectie si sanatate pentru familiea ei si copii (Beta se afla in prezent in concediu de ingrijire a copiilor)
— suport financiar
— mai multi lucratori pe termen lung in acea locatie
— Implicarea lor ca familie in lucrarea TPM Serbia

Contact:

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (fara paranteze)

 

Scrisori de rugaciune:

apr 2014- citeste aici

DMC Firewall is a Joomla Security extension!