SCOALA BIBLICA 2019

face

Te invităm într-o comunitate dinamică, cu tineri dedicați lui Isus în care vei învăța să poți studia și înțelege orice pasaj din Scriptură, fără a fi necesar să cunoști greacă sau ebraică, folosind o metodă inductivă. 

Îţi vei putea forma o înţelegere mai profundă asupra mesajului central al Scripturii.

Locatia: Medias, jud Sibiu

Școala va avea loc în perioada 27 Ianuarie-21 Iunie 2019 

Va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

CURSUL DE MISIUNE 2018

dts 2017 bun

Pentru persoanele interesate să se pregătească pentru misiune externă sau pentru lucrări creștine interne (în biserici, organizații creștine etc), aceasta școală vă poate ajuta sa ințelegeți bazele slujirii și să vă înrădăcinați adânc în Dumnezeu, Cel care trimite și astăzi oameni în lucrare.

Școala va avea loc în perioada SEPTEMBRIE 2018 - IANUARIE 2019 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

 

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Cahul, Moldova

Jun 06 2014

Am cunoscut Tineri Pentru Misiune atunci cand doua dintre actualele mele colege (sunt din din aceeasi biserica cu mine) au venit cu o echipa la noi in biserica si m-au invitat la un curs de misiune. Am completat aplicatiile si am plecat. Dupa acel curs, am stiut sigur ca Dumnezeu in vorbeste sa ma implic pe termen lung in misune. Asa ca am decis sa ma intorc in TPM Medias.

Sunt sase ani de cand sunt implicata cu TPM Medias. Sase ani in care am vazut credinciosia lui Dumnezeu si au fost oameni care au crezut in mine si au investit in viata mea. Am fost imbogatita!!! Acum sunt implicata in pionerarea bazei TPM in Moldova, Cahul! Viziunea mea este sa incurajez cat mai multi tineri si sa investesc in viata lor principii biblice care sa fie sare si lumina acolo unde sunt pe campul de misiune sau in societate!!!

Contact:

lilia.ketroi(@)gmail.com (fara paranteze)

Rugati-va pentru:

  • Lucrarea de pionierat TPM Cahul
  • Relatie buna cu bisericile locale
  • Inregistrarea legala TPM Cahul
  • Spatiu pentru inchirierea biroului central
  • Protectie spirituala si fizica

Mai multe detalii pe www.tpmcahul.md

Stiri de la Lilia:

 

*august 2014- citeste aici

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd