Vino cu noi să fim o lumină în Mediaș

În perioada 10-19 decembrie 2018, vom desfășura, ca în fiecare an proiectul de evanghelizare și rugăciune pe străzile orașului Mediaș.

Poți să te alături echipei noastre și să fii pentru oameni ”Un Cadou deschis”, un mesager al Lui, împărtășind speranță și vestea bună a Nașterii Domnului. 

 

Te așteptăm.

detalii aici

Proiectul 150- ajuta la incalzirea bazei de misiune

150

De cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. 

Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente. Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. 

Update despre sistemul de incalzire- febr 2018- Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune...

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Asia de Est

Jun 06 2014

Suntem lucrători full time (cu normă întreagă) la TPM Mediaş. Am venit aici (L. în 2006, D. în 2008) deoarece am primit chemarea din partea Domnului de a merge în misiune într-o țară închisă Evangheliei din Asia de Est, iar acum suntem într-o perioadă în care ne pregătim pentru o plecare pe termen lung în acea țară.

Viziunea noastră:

Trăim să investim în copii, tineri și familii pentru a-i ajuta să-L cunoască pe Creatorul lor, Dumnezeu, și a se dezvolta în darurile și abilitățile cu care El i-a înzestrat. 

 

Lucrare:
Aici la Mediaş suntem implicaţi în proiecte misionare, cum ar fi:

- lucrare de alfabetizare cu copii de rromi dintr-o comunitate din apropiere bazei de misiune (în colaborare cu biserica penticostală Betel, Mediaş am început un proiect de în care sunt incluşi în acest moment 7 copii). Am reusit ultimi doi ani să-i ducem şi în tabere de copii, iar pentru familiile lor am adus “ajutoare”, în special în perioada sărbătorilor (de iarnă sau de Paşte). Ne gândim în viitor să implicăm tot mai mult părinți în procesul de învățare deoarece, dacă aceștia nu-i încurajează pe copii să meargă la școală și să studieze ne luptăm cu morile de vânt. Pentru mai multe detalii citeste aici și aici.

-lucrare de plantare de biserică – din septembrie 2010 suntem implicați într-o lucrare de plantare de biserică în orașul Dumbrăveni. Din luna aprilie a acestui an am început să avem program săptămânal în care predicăm Evanghelia, avem părtășie și îl cunoaștem pe Dumnezeu tot mai mult.

- lucrarea cu tinerii din biserica penticostala Dârlos – din ianuarie 2012 am fost chemati să preluăm lucrarea de tineret din biserica penticostala din Dârlos, o localitate la 7 km de Mediaș. În fiecare vineri avem întâlnire cu tinerii în care ne închinăm împreună, discutăm despre Dumnezeu și Împărăția Lui și avem activități prin care încercăm să-i provocăm petineri să se gândească la darurile pe care le-au primit de la Dumnezeu și cum ar putea să le folosească pentru a binecuvânta pe alții.

- echipa de conducere – suntem implicați și în conducerea bazei de misiune Tineri Pentru Misiune Mediaș ca parte din echipa de conducere din ianuarie 2011.

 

Contact:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Stiri:

Mai 2014- citeste aici

Nov 2013- citeste aici

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd